Skip to content

(galerie foto, video) In Londra au inceput filmarile pentru „Bridgerton”, sezonul 3. Netflix a dezvaluit un videoclip cu distributia si povestea centrala a serialului care ii are ca protagonisti pe Penelope si Colin.

Netflix si Shondaland au anuntat ca zilele trecute au inceput filmarile pentru sezonul 3 al fenomenului „Bridgerton”. In timp ce paparazzi au surprins echipa numeroasa a serialului la treaba inca de saptamana trecuta, anuntul oficial al platformei de streaming aduce si un scurt videoclip cu actorii indragiti ai seriei.

Asa cum a fost anuntat deja inca din aprilie 2021, „Bridgerton” va avea un sezon 3 si un sezon 4, primul aflandu-se in productie in prezent si fiind programat pentru lansare pentru prima parte a anului viitor, cel mai probabil. 

Sezonul 3 din Bridgerton se va concentra pe povestea de dragoste dintre Penelope Featherington (Nicola Coughlan) si Colin Bridgerton (Luke Newton).

In noul sezon, descoperim ca Penelope Featherington (Nicola Coughlan) a renuntat in sfarsit la indelunga ei simpatie pentru Colin Bridgerton (Luke Newton), dupa ce aceasta i-a auzit vorbele dispretuitoare din ultimul sezon. Totusi, ea a decis ca este timpul sa-si caute un sot, de preferinta unul care sa-i ofere suficienta independenta pentru a-si continua viata dubla ca Lady Whistledown, departe de mama si surorile ei. Insa, lipsita de incredere, incercarile ei din piata matrimoniala esueaza spectaculos. 

Intre timp, Colin s-a intors din calatoriile sale de vara cu o noua infatisare si cu un aer foarte dichisit. Acesta este insa descurajat cand realizeaza ca Penelope, singura persoana care l-a apreciat intotdeauna asa cum a fost, il ignora. Dornic sa-i recastige simpatia, Colin se ofera sa-i fie mentor Penelopei in ceea ce priveste increderea in a-si gasi un sot in acest sezon. Dar cand lectiile lui incep sa functioneze destul de bine, Colin trebuie sa se lupte cu sentimentele lui pentru Penelope si sa inteleaga daca acestea sunt doar de prietenie. 

O situatie complicata pentru Penelope este si ruptura ei de Eloise (Claudia Jessie), care si-a gasit un prieten nou intr-un loc neasteptat, in timp ce prezenta tot mai mare a Penelopei in context face si mai dificil pentru ea sa pastreze secretul alter ego-ului Lady Whistledown.

Mai jos puteti urmari videoclipul de la filmari.

Primele imagini de la filmari – pe care le gasiti in galeria foto de mai jos – au fost surprinse de paparazzi britanici in Osterley Park din vestul Londrei unde mosia din perioada Georgiana a fost decorata in stilul specific Bridgerton cu multe flori si ornamente de inspiratie romantica. Nu se stie daca a fost filmata o nunta sau o noua scena de bal extravaganta.

Noul showrunner al sezonului 3 este Jess Brownell care preia conducerea serialului de la Chris Van Dusen, cel care a dirijat primele 2 sezoane. 

A fost confirmat deja faptul ca Phoebe Dynevor (Daphne), Jonathan Bailey (Anthony Bridgerton) si Kate (Simone Ashley) vor reveni pentru sezonul al treilea. Insa noile episoade vor include si noi membri ai distributiei: Daniel Francis, Sam Phillips si James Phoon. 

Daniel Francis, cunoscut pentru rolul din „Stay Close”, il interpreteaza pe Marcus Anderson – o prezenta carismatica care lumineaza orice camera in care intra, atragand atentia anumitor doamne puternice din societate, dar si furia altora.

Sam Phillips, cunoscut pentru rolul din The Crown, il interpreteaza pe Lord Debling – un lord genial cu interese neobisnuite. Insa, avand avere si un titlu nobiliar care sa-i sustina excentricitatile, el nu va duce lipsa de interes din partea domnisoarelor in acest sezon.

James Phoon, cunoscut pentru rolul din Wreck, il interpreteaza pe Harry Dankworth  chiar daca are anumite lipsuri cand vine vorba de spirit si inteligenta, Dankworth compenseaza cu o infatisare atractiva.

Zilele trecute, Regé-Jean Page a reiterat faptul ca nu isi doreste sa revina in universul „Bridgerton” si ar fi multumit daca producatorii seriei ar distribui un alt actor in rolul lui. 

In schimb, rolul Francescai Bridgerton a fost redistribuit actritei Hannah Dodd care va prelua personajul de la Ruby Stokes. 

Sezonul al treilea va continua sa fie inspirat din cartile scrise de Julia Quinn dar nu va respecta ordinea in care au fost publicate. In timp ce sezonul al doilea a fost bazat pe „The Viscount Who Loved Me”, sezonul 3 va fi centrat pe a patra carte din serie, „Romancing Mister Bridgerton”.

Intre timp, succesul Bridgerton a continuat si cu sezonul al doilea a carui audienta l-a transformat in cel mai urmarit serial in limba engleza de pe Netflix (primul loc la nivel global fiind detinut de „Squid Game” care este in sud-coreeana).  (pentru sezonul 3) are momente in care divagheaza de la subiect insa respecta structura narativa originala.

Sezonul 1 s-a concentrat pe povestea de dragoste a lui Daphne Bridgerton (Phoebe Dynevor) cu Simon (Regé-Jean Page), in timp ce al doilea s-a axat pe relatia lui Anthony Bridgerton (Jonathon Bailey) cu Kate (Simone Ashley).

Bridgerton a fost filmat in Marea Britanie, la Londra si Bath. Seria a avit premiera chiar in ziua de Craciun, pe 25 decembrie 2020, pe Netflix.

Legendara Julie Andrews si-a imprumutat vocea pentru personajul care povesteste serialul, Lady Whistledown. Phoebe Dynevor si Regé-Jean Page interpreteaza rolurile principale, in timp ce din distributie fac parte actori precum Jonathan Bailey, Golda Rosheuvel, Luke Newton, Claudia Jessie, Nicola Coughlan, Ruby Barker, Sabrina Bartlett, Ruth Gemmell, Adjoa Andoh si Polly Walker.

Intre timp, au fost anuntate o noua carte si un nou film inspirate de universul Bridgerton dedicate Reginei Charlotte. Regina Charlotte era de origine germana, a trait la 1700, a avut 15 copii si a adus bradul de Craciun in Marea Britanie.

Citește în continuare