Skip to content

Platforma Visa Premium iti aduce noi beneficii si mai mult confort zi de zi. Reduceri la transportul cu BlackCab, precum si asistenta rutiera si servicii de concierge prin intermediul Consiergo.

Pe masura ce tehnologia a evoluat, platile cu cardul au devenit mai simple, mai comode si mai sigure. Reteaua Visa proceseaza rapid si eficient milioane de tranzactii in fiecare zi, oferind o protectie imbunatatita tuturor celor care vor sa cumpere, sa vanda sau sa transfere bani. Acum putem plati contactless cu telefonul sau cu ceasul, iar platile digitale pot fi integrate la bordul masinii, in electrocasnice sau in diverse aplicatii. Cardul nu mai este demult doar o bucata de plastic cu care platim, ci si un ajutor in viata de zi cu zi sau in calatorii.

Ritmul alert al vietii moderne nu ne ofera prea multe oportunitati sa petrecem timp cu cei dragi si sa ne bucuram de viata asa cum ne-am dori, fara griji sau senzatia ca suntem intr-o cursa contra cronometru. Visa propune o noua abordare pentru detinatorii de carduri Visa Gold, Platinum si Infinite prin oferirea de beneficii care sa le sporeasca confortul vietii de zi cu zi si sa le permita sa economiseasca timp.

BlackCab ofera servicii create special pentru platforma Visa Premium

Adaptat la stilul de viata modern, Visa a extins ofertele pentru posesorii de carduri Visa Gold, Platinum si Infinite si a introdus noi facilitati si reduceri care vizeaza in special serviciile de transport, de asistenta rutiera si de asistenta la domiciliu. Astfel, detinatorii acestor carduri beneficiaza de reduceri de 12%, 15% sau 20% la cursele cu BlackCab comandate prin intermediul aplicatiei in 5 orase: Bucuresti, Timisoara, Constanta, Iasi si Cluj.

Prin intermediul aceluiasi parteneriat, clientii Visa care detin carduri Gold, Platinum sau Infinite au acces la tarife speciale pentru servicii de livrare rapida, pentru transportul copiilor in conditii de siguranta, sofer privat pentru transportul cu masina personala si asistenta la transport in drumul spre aeroport. Acestia vor putea comanda, totodata, curse BlackCab in afara tarii acolo unde serviciul este prezent prin intermediul echipei de suport. Aceste servicii personalizate sunt accesibile prin call-center sau e-mail.

Noi pachete de asistenta si mobilitate rutiera

Un alt beneficiu recent introdus pentru detinatorii de carduri Visa Gold si Visa Platinum este asistenta rutiera prin intermediul Consiergo, partenerul Visa in Romania pentru servicii concierge. Pachetele de mobilitate rutiera beneficiaza de o reducere de 30% fata de pretul standard. Clientii pot alege pachetul de baza Asistenta rutiera, prin care au acces la suport telefonic sau online si tractare in caz de accident, la orice ora din zi sau din noapte, sau pachetele Mobilitate si Mobilitate Plus care ofera posibilitatea de a beneficia de masina la schimb in caz de accident si de tractare in caz de accident sau defectiune tehnica a masinii, oriunde in Romania. Pachetele sunt disponibile prin intermediul unui abonament pe 1 an.

Consiergo ofera beneficii pentru casa si familie detinatorilor de carduri Visa Gold, Platinum si Infinite

Tot prin parteneriatul cu Consiergo, posesorii acestor carduri beneficiaza de o oferta imbunatatita a pachetului de beneficii pentru casa si familie. Aceasta include 20% reducere la asistenta la domiciliu si lucrari de intretinere: repararea sau inlocuirea echipamentelor nefunctionale care tin de instalatii electrice, sanitare, sisteme de incalzire, ventilatie si aer conditionat, mici lucrari de amenajare interioara si exterioara a locuintei.

Prin platforma Visa Premium clientii au acces si la reduceri de pret la o selectie de restaurante, clinici de stomatologie, saloane de infrumusetare sau sali de fitness.

Toate aceste facilitati se adauga ofertelor disponibile pe platforma Visa Premium, care includ, printre altele, acces gratuit in lounge-urile aeroporturilor din Bucuresti, Cluj si Timisoara, acces la servicii hoteliere premium prin programul Visa Luxury Hotels, compensatii financiare in caz de intarziere a zborului, si reduceri la o gama variata de bunuri si servicii puse la dispozitie de companiile partenere din tara si strainatate. Pentru a beneficia de aceste reduceri, clientii trebuie sa anunte inainte de plata ca doresc sa achite cu unul dintre cardurile Visa Gold, Platinum si Infinite si sa foloseasca oferta.

Detinatorii de carduri Visa sunt, de asemenea, protejati de frauda, pierdere si furt prin politica Visa Zero liability care face posibila recuperarea banilor daca ceva nu merge bine. Spre exemplu, in cazul in care acestia sunt victimele unei fraude online si au platit cu cardul Visa, isi pot recupera banii conform termenilor si conditiilor bancii emitente.

Pentru mai multe detalii despre beneficiile si companiile partenere din platforma Visa Premium, puteti accesa site-ul Visa: visa.ro/premium/privilegii-exclusive.html.

Citește în continuare