Skip to content

Regele Charles al III-lea a reunit intreaga familie pentru slujba de Paste. Printul Louis a participat pentru prima data la slujba

foto profimedia

Ca in fiecare an, familia regala britanica s-a reunit la Windsor pentru a sarbatori Pastele, participand la slujba de la Capela St George.

La primul Paste fara regina Elisabeta, familia regala a iesit in forta – condusa de regele Charles si regina Camilla si cu o parte importanta a familiei in spatele lor, ca un clan, alaturi de copii.

 Printre membrii familiei regale prezenti s-au numarat printul William si Kate Middleton, printesa Anne, printul Edward, printesa Beatrice, printesa Eugenie, Zara Tindall si multi altii. Chiar si Printul Andrew a fost fotografiat alaturi de membrii familiei regale.

Odata cu parada familiei in fata presei la intrarea in biserica pentru slujba, Regele Charles a transmis un mesaj de unitate a familiei, si de modernitate.

William si Kate au venit insotiti de cei trei copii: Printul George, in varsta de 9 ani, Printesa Charlotte, in varsta de 7 ani, si Printul Louis, in varsta de 4 ani. Este pentru prima data cand Printul Louis participa la slujba de Paste de la Capela St George, si pentru a doua oara cand fratii sai participa.

Iata cateva fotografii cu Regele si Regina Consort, Printul si Printesa de Wales si restul familiei regale la Windsor de Paste 2023.

Citește în continuare