Skip to content

Timothée Chalamet va canta in ipostaza de Bob Dylan in viitorul film biografic despre muzician. Filmarile incep in august

Regizorul filmului care va prezenta viata lui Bob Dylan, James Mangold se asteapta ca filmul sau biografic, A Complete Unknown, sa inceapa filmarile in august

Intr-un interviu pe care le-a acordat recent Mangold a marturissit ca in toata aceasta perioada Timothée Chalamet (27 de ani) s-a  pregatit cu lectii de canto si de interpretare pentru a putea sa portretizeze el insusi vocea emblematica a lui Bob Dylan (care acum are 81 de ani).

„Este un moment atat de uimitor in cultura americana si povestea lui Bob – un tanar Bob Dylan de 19 ani care vine la New York cu doi dolari in buzunar si devine o senzatie mondiala in trei ani”, a declarat Mangold, 59 de ani, in cadrul unui interviu pentru publicatia Collider despre filmul care e in preproductie.

„Este o poveste adevarata atat de interesanta si despre un moment atat de interesant pe scena americana”, a adaugat regizorul, care a precizat ca figure importante din istoria muzicii precum Woody Guthrie, Joan Baez, Pete Seeger au fiecare „un rol in acest film”.

Regizorul Indiana Jones and the Dial of Destiny, Mangold, a anuntat anterior, dntr-o postare pe Twitter in decembrie, ca filmul biografic se va intitula A Complete Unknown, o referire la melodia „Like a Rolling Stone” a lui Dylan din 1965.

Se stie ca filmul se va concentra in jurul controversatei tranzitii din anii ’60 a lui Dylan catre chitara electrica si a drumului sau spre a deveni o legenda a muzicii folk.

Premiera filmului Wonka al lui Timothée Chalamet a fost amanata pentru decembrie 2023, iar primele imagini prezinta momente magice si muzicale

Chalamet, care pentru noua generatie este starul din Dune,  este, pregatit sa cante si sa danseze in rolul unui tanar Willy Wonka in viitorul film muzical Wonka, care va fi lansat in decembrie.

„Acest film este atat de sincer, este atat de vesel”, a declarat actorul pentru Vogue UK despre Wonka in septembrie, confirmand ca are sapte numere muzicale in film.

In afara de „A Complete Unknown” si „Indiana Jones and the Dial of Destiny”, regizorul Mangold urmeaza sa regizeze unul dintre cele trei filme din noua serie Star Wars. Dave Filoni (The Mandalorian, Ahsoka) si Sharmeen Obaid-Chinoy (Ms. Marvel) le vor conduce pe celelalte doua, filmul lui Obaid-Chinoy urmand sa aiba in prim plan revenirea lui Daisy Ridley in rolul lui Rey.

Citește în continuare