Skip to content

Robert Pattinson, Amy Adams, Robert Downey Jr., Forest Whitaker sunt protagonistii unei comedii politice regizata de Adam McKay, cel care a creata Succession. Filmul va fi pe Netflix acolo unde McKay a prezentat si comedia Don’t Look up.

Publicatia Deadline a anuntat ca,  dupa succesul inregistrat de Don’t Look Up, Netflix si Adam McKay se reunesc, pentru un lungmetraj regizat de Adam McKay, Average Height, Average Build.

Filmul ii are in distributie pe Robert Pattinson, Amy Adams, Robert Downey Jr., Forest Whitaker si Danielle Deadwyler. McKay, care a scris scenariul, va regiza si va produce sub marca sa Hyperobject Industries impreuna cu Kevin Messick.

La fel cum serialul Succession, creat de McKay, si filmele sale Don’t Look Up si The Big Short au spus povesti amuzante care reflecta ceea ce se intampla in lume, Average Height, Average Build suna ca o imbinare destul de ingenioasa a unei premise de comedie neagra cu coruptia care domneste in politica.

Pattinson va juca rolul unui criminal in serie care inroleaza un lobbyist (Adams) pentru a schimba legile care ii vor permite sa scape mai usor de crima. Rolul lui Downey este al unui politist pensionat care nu renunta la rezolvarea unor crime, iar ucigasul incearca sa il impiedice sa ii dea de urma bazandu-se pe faptul ca nu mai e atat de atent fiind pensionar.

McKay a adus proiectul catre vanzare imediat dupa Oscaruri si, dupa ce s-a hotarat pe indelete asupra locului unde se potriveste cel mai bine filmul, a ales sa se intoarca la platforma Netflix care i-a lansat cel mai recent lungmetraj al sau, Don’t Look Up.

Filmul ccare vorbea despre sfarsitul lumii intr-un mod super ironic avand participarea unui grup select de vedete de prima mana este al doilea cel mai popular film al Netflix din toate timpurile la nivel global, cu aproape 360 de milioane de ore de vizionare in primele 28 de zile de la lansare. A ajuns pe locul 1 in 92 de tari.

Don’t Look Up a primit patru nominalizari la premiile Oscar, inclusiv pentru cel mai bun film, si a castigat premiul pentru cel mai bun scenariu original la Writers Guild of America Awards. McKay a castigat premiul Oscar, BAFTA si WGA pentru cel mai bun scenariu adaptat pentru The Big Short impreuna cu co-scenaristul sau Charles Randolph

Citește în continuare