Skip to content

Angelina Jolie intra in lumea modei si va avea creatii sub numele Atelier Jolie. Brandul va folosi doar materiale reciclate si in echipa vor lucra refugiati

„Incep ceva nou astazi – un colectiv in care toata lumea poate crea”, a postat ea pe Instagram. „Atelier Jolie este un loc in care persoanele creative pot colabora cu o echipa calificata si diversa de croitori experti, creatori de modele si artizani din intreaga lume.

Actrita a continuat: „Aceasta aventura provine din respectul meu profund pentru numerosii croitori si creatori cu care am lucrat de-a lungul anilor, din dorinta mea de a folosi materiale vintage de inalta calitate si tesaturi vechi precum si din dorinta mea de a promova o miscare in care sa incurajam anumite meserii. Astept cu nerabdare sa dezvolt acest lucru impreuna cu dumneavoastra. Mai multe in curand.”

View this post on Instagram

A post shared by Angelina Jolie (@angelinajolie)

O sursa apropiata de Jolie a declarat pentru presei americane ca e un proiect la care actrita lucreaza de ani de zile. Principalul obiectiv al Angelinei este de a respecta si de a pune in evidenta oamenii care adesea nu sunt creditati pentru realizarea hainelor, tesaturilor si broderiilor.

Angelina Jolie doreste sa creeze un spatiu in care oamenii pot fi mai creativi si mai originali, concentrandu-se pe maiestrie si calitate, ceea ce duce la mai putine deseuri.

Atelier Jolie este un brand menit sa utilizeze materiale reciclate si sa evidentieze abilitatile grupurilor subreprezentate, cum ar fi refugiatii. Colectivul este conceput in jurul abilitatilor, oferind posturi care ofera demnitate si recunoastere. Jolie are o istorie de colaborare stransa cu designeri si croitori pentru look-uri de covor rosu, cu implicare directa in proces, de la schite la probe. In special, ea a incorporat desenele copiilor sai pentru a fi brodate pe rochia de mireasa.

Actrita a marturisit in mai multe interviuri ca nu foloseste un stilist.

Fotografiile realizate de-a lungul anilor demonstreaza, de asemenea, angajamentul ei fata de sustenabilitatea in moda. Adesea isi reimbraca si isi utilizeaza pe deplin hainele, dupa cum o demonstreaza vesta si pantalonii gri in care a fost vazuta recent, confectionati din stocuri vechi.

Copiii lui Jolie sunt, de asemenea, parte din acest stil de viata, refolosind si retusand vechile ei rochii de gala cu care a fost pe covorul rosu, dar si alte haine mai vechi cu care artista a aparut in diverse ocazii.

Atelier Jolie va fi deschis la sfarsitul acestui an.

Citește în continuare