Skip to content

Unvinpezi.ro sarbatoreste 11 ani de la lansare. Aveti 11 zile de reduceri, transport gratuit, vinuri premium si abonamente in Club

Unvinpezi.ro, magazinul online de vinuri cu cele mai multe recenzii din Romania, lansat in 2012, implineste luna aceasta 11 ani de la lansare. Platforma dedicata iubitorilor de vinuri bune are un concept unic: vinde doar vinuri premium atent selectate de o echipa de 15 experti, la cel mai bun pret din online, in cantitate limitata.

Timp de 11 zile, in perioada 12 – 22 iunie, utilizatorii beneficiaza de 11% reducere si transport gratuit la toate produsele de pe site si, in plus, fiecare comanda le aduce o sansa de a castiga unul dintre cele 22 de premii oferite prin tragere la sorti:

11 pachete a cate 10 sticle de vin premium, fiecare pachet in valoare de 824 de lei: Epiphanie Via Viticola, Shiraz 1000 de Chipuri, Bacanta Sarba Barrique Crama Girboiu, Negru de Dragasani Avincis, Maestoso Premium White Dealul Dorului, Sauvignon Concerto Jelna, Aliento Alb Alira, Soare Rosu Vinarte, Sauvignon Blanc Karakter;

11 abonamente valabile timp de 11 luni in Clubul Unvinpezi.ro lansat in 2017, una dintre cele mai mari comunitati de iubitori de vinuri din Romania si singura care ofera o serie de avantaje exclusiviste, printre care garantia celui mai mic pret online, servicii premium si livrarea gratuita oriunde in tara, indiferent de valoarea comenzii.

In luna aprilie 2022, site-ul Unvinpezi.ro a fost relansat, aducand sub aceeasi umbrela 3 site-uri de e-commerce cu vinuri de calitate: Unvinpezi.ro, Club.unvinpezi.ro si Vinometru.ro.

Noua platforma a adus o experienta de navigare imbunatatita pentru utilizatori si mai multe oferte atractive pentru iubitorii de vinuri bune:

  • Oferta zilei – 1 vin premium pe zi, la cel mai bune pret online, valabil doar 24 de ore;
  • Oferte speciale la alte aproape 700 de etichete alese cu grija de specialisti;
  • Recomandarile celor 15 experti colaboratori ai site-ului care testeaza vinurile din oferta;
  • Clubul Unvinpezi.ro unde ai garantat 10% discount la orice comanda, livrare gratuita si multe alte beneficii.

In fiecare an, Unvinpezi.ro trimite la degustare catre colaboratorii pasionati de vin peste 500 de etichete si listeaza apoi pe site doar vinurile care trec de filtrul acestora. Vorbim de oenologi, bloggeri, pasionati, toti cu experienta vasta in intelegerea vinului, a sutelor de stiluri si tehnici de vinificare, a terroir-urilor, a soiurilor, a aromelor. Din 2012 au fost recenzate peste 11.000 de etichete diferite, de la 60 de parteneri.

Citește în continuare