Skip to content

IQOS ILUMA isi face intrarea in stil mare pe piata din Romania, cu un eveniment exclusivist la Muzeul de Arta Recenta

       Simplitate, tehnologie, inovatie – sunt cele trei ingrediente pe care IQOS a reusit sa le combine intr-una dintre cele mai asteptate lansari de produs ale anului. Membrii comunitatii din IQOS Club au fost primii care au facut in sfarsit cunostinta cu IQOS ILUMA. Muzeul de Arta Recenta din Bucuresti si-a primit oaspetii cu un decor exclusivist, in care detaliile futuriste s-au combinat cu surprizele pregatite de organizatori pentru cei veniti sa descopere cea mai noua tehnologie oferita de IQOS in gama produselor fara fum.

       Iluminat in turcoaz, imbracat in lumini arhitecturale abstracte si imagini din universul brandului, muzeul si-a deschis portile exclusiv pentru membrii IQOS CLUB invitati la evenimentul de lansare. Culoarele cladirii, transformate in tuneluri de lumini si oglinzi infinite, au lasat publicul sa exploreze spatiul neconventional si a oferit un adevarat spectacol al simturilor. Participantii au acceptat provocarea de a descoperi experiente inedite la fiecare dintre etajele cladirii si au trecut, impreuna cu IQOS, la nivelul urmator. Alexandrina si DJ Alex au fost arhitectii spatiului muzical in care s-a produs intalnirea dintre public si IQOS ILUMA.

      

Fiecare moment al evenimentului a fost conceput in asa fel incat sa amplifice asteptarea pana in momentul marii dezvaluiri – un dispozitiv impresionant, rezultat al cercetarilor si al creativitatii unei intregi echipe de specialisti, adaptat impecabil la stilul si spiritul comunitatii in care patrunde, gandit sa se integreze firesc in viata fiecarui utilizator.

„IQOS ILUMA este cel mai inovator dispozitiv dezvoltat de PMI. Am pornit de la feedback-ul consumatorilor si am creat un produs superior modelelor din generatiilor anterioare de IQOS, si, in acelasi timp, mai simplu si mai intuitiv decat acestea. Tehnologia sa de incalzire prin inductie incalzeste tutunul din interior. Dar, spre deosebire de sistemele noastre anterioare de incalzire a tutunului, IQOS ILUMA nu are lamela. Asta inseamna ca nu va mai fi niciodata nevoie de curatarea dispozitivului, deoarece nu exista reziduuri de tutun si nici riscul ruperii lamelei. Produsul, care are un design cu adevarat elegant, va fi disponibil in doua variante si vine cu o varietate de accesorii care permit multiple moduri de personalizare. Datorita acestei noi tehnologii si gratie celorlalte caracteristici ale produsului, am reusit sa solutionam punctele nevralgice ale consumatorilor, care ar fi putut sa ii impiedice pe unii fumatori adulti sa renunte la fumat.” – Denys Strobykin, Director Marketing & Digital, Philip Morris Romania.

Bazat pe feedbackul consumatorilor, noul produs este superior modelelor din generatiile anterioare si, in acelasi timp, mai simplu si mai intuitiv decat acestea. Disponibil pentru utilizatori in doua variante: IQOS ILUMA PRIME si IQOS ILUMA. Cu un design elegant, din aluminiu anodizat si o husa din material textil, modelul IQOS ILUMA PRIME vine in patru variante de culoare, in vreme ce IQOS ILUMA intra pe piata in cinci culori. Mai multe informatii despre noile produse gasiti pe www.iqos.ro.

       IQOS continua sa incurajeze spiritul creativ al consumatorilor si le ofera o varietate de accesorii care permit multiple moduri de personalizare ale dispozitivelor, potrivite pentru orice eveniment sau stare de spirit.

     

Sustinator constant al spiritului creativ, IQOS nu a lipsit de la cele mai importante evenimente artistice ale sezonului. Sub semnul avanpremierei, noile IQOS ILUMA PRIME si IQOS ILUMA au fost prezentate publicului venit la Festivalul International de Film Transilvania. Nu au lipsit insa nici de pe Aerodromul din Timisoara, unde noile produse au fost lansate  in exclusivitate pentru iubitorii de muzica veniti la Flight Festival. Pentru restul utilizatorilor, cele doua produse revolutionare sunt disponibile online si in magazinele din Romania incepand chiar de azi.

Material sustinut de IQOS.

IQOS nu este lipsit de riscuri. Elibereaza nicotina, care provoaca dependenta. IQOS este destinat adultilor care altfel ar continua sa fumeze sau sa foloseasca produse cu nicotina.

Citește în continuare