Skip to content

Inca o reprezentatie pentru Cirque du Soleil in Bucuresti cu spectacolul OVO. Vor fi 6 reprezentatii in februarie 2024, 300 dintre biletele achizitionate de Sarbatori primesc si un cadou Cirque du Soleil

 

 Cirque du Soleil  revine la Bucuresti cu noua sa productie OVO, o productie plina de energie si acrobatie. OVO este o experienta captivanta, o intruziune plina de culoare intr-o noua zi din viata insectelor intr-o colonie plina de energie si in continua miscare. Prin acrobatii spectaculoase care scot in evidenta personalitatile si abilitatile unice ale speciilor de insecte selectate, OVO exploreaza frumusetea biodiversitatii in toate contrastele si vitalitatea sa. Odata cu relansarea sa din 2022, trei actori si personaje noi au fost incluse in vesela colonie OVO pentru a incanta publicul de toate varstele.

De la greieri puternici care sar pe trambuline pana la un paianjen hipnotic care se contorsioneaza in interiorul panzei sale, OVO emana un spectacol extraordinar pentru a gadila imaginatia.

Amuzant si haotic, dar adorabil si minunat, OVO farmeca copilul din fiecare dintre noi cu exuberanta sa dulce. Format din 100 de oameni din 25 de tari diferite, inclusiv 52 de artisti, OVO („ou” in limba portugheza) aduce pe scena acte acrobatice de nivel inalt care redefinesc limitele corpului uman. De la deschiderea sa la Montreal in 2009, OVO a incantat peste 7 milioane de oameni in peste 160 de orase si aproape 30 de tari diferite.

300 dintre biletele achizitionate de Sarbatori primesc si un cadou Cirque du Soleil

Compania a anuntat ca suplimenteaza reprezentatiile cu uinca una, programata sambata, 17 februarie 2024, incepand cu ora 11.00.

Show-ul „Ovo” va fi prezentat in perioada 15-18 februarie 2024 la Romexpo, Bucuresti – Pavilionul A, dupa urmatorul program.

Joi, 15 februarie 2024 ora 19:30

Vineri, 16 februarie 2024 ora 19:30

Sambata, 17 februarie 2024, ora 11.00, ora 15:30 si 19.30

Duminica, 18 februarie 2024 ora 17:00.

Cu ocazia sarbatorilor de iarna, Cirque du Soleil pregateste o surpriza speciala pentru cei care isi achizitioneaza bilete in perioada 13 – 21 decembrie. Trei sute de norocosi care cumpara bilete in acest interval vor avea sansa de a castiga un cadou exclusiv marca Cirque du Soleil.

Cei care vor sa participe la concurs trebuie sa cumpere biletele pentru „Ovo” in perioada mentionata si vor fi inscrisi automat in tragerea la sorti pentru a castiga un cadou surpriza. Castigatorii vor fi anuntati in data de 22 decembrie. Ei vor primi un email pe adresa folosita la achizitionarea biletelor. Cadourile vor putea fi ridicate direct de la Romexpo in ziua in care au bilete pentru vizionarea spectacolului.

Biletele sunt disponibile pe platforma de vanzare de bilete www.more.com. Copiii cu varsta maxima de 12 ani beneficiaza de bilete cu pret special. Accesul copiilor cu bilete reduse se va putea face prin prezentarea biletului impreuna cu o copie a certificatului de nastere al copilului. Biletele vor fi disponibile doar pe platforma www.more.com. Accesul la spectacol nu este garantat clientilor care au achizitionat bilete de pe alte platforme neautorizate (exemplu: Viagogo).

Citește în continuare