Skip to content

Madonna isi amana turneul de 40 de ani de cariera. Artista in varsta de 64 de ani e internata la terapie intensiva

Madonna si-a amanat turneul mondial dupa ce a fost internata la sectia de terapie intensiva (ICU) a unui spital, ca urmare a unei infectii bacteriana grava.

Potrivit managerului ei, infectia vedetei pop mondiale a fost „serioasa” si a dus la „o sedere de cateva zile la terapie intensiva”. Intr-o declaratie, Guy Oseary a precizat ca starea de sanatate a Madonnei se imbunatateste, dar ca aceasta se afla in continuare sub ingrijire medicala.

Madonna, in varsta de 64 de ani, era asteptata sa isi lanseze luna viitoare turneul care includea 84 de concerte .Se crede ca ea primeste tratament la un spital din New York, potrivit presei americane.

Madonna si-a propus sa sarbatoreasca cea de-a 40-a aniversare a single-ului sau de succes, Holiday, prin lansarea primului sau turneu de succese.

Denumit Celebration Tour, acesta ar fi revenirea cantaretei in arene si stadioane, dupa spectacolele experimentale, bazate pe show-ul Madame X, din 2019 si 2020, iar unele dintre aceste spectacole au fost anulate din cauza accidentarilor la genunchi si sold ale vedetei.

Ultimul turneu al Madonnei trebuia sa inceapa la Vancouver, Canada, pe 15 iulie si sa se incheie pe 30 ianuarie in Mexico City. Ea ar fi trebuit sa inceapa portiunea britanica si europeana a turneului sau pe 14 octombrie, programata sa inceapa si sa se incheie la O2 Arena din Londra.

Cele mai mari hituri ale Madonnei acopera mai multe decenii – inclusiv Into The Groove (1985), Like A Prayer (1989), to Vogue (1990) si Hung Up (2005), pentru a numi doar cateva.

Este probabil ca Madonna – care este intens rezervata in ceea ce priveste problemele de sanatate – sa se fi aflat in ultimele etape ale unui regim de repetitii in vederea pregatirii turneului.

Revista americana Forbes o considera a 45-a cea mai bogata femeie din SUA, cu o avere estimata la 580 de milioane de dolari (460 de milioane de lire sterline) si spune ca a castigat aproximativ 1,2 miliarde de dolari din turnee.

Dincolo de scena, Madonna a avut o viata tumultuoasa, si are sase copii. Saptamana trecuta, ea a postat l pe Instagram  un mesaj de felicitare pentru fiicele gemene in varsta de 10 ani pentru ca au terminat scoala primara.

La inceputul acestui an, fratele ei mai mare, Anthony Ciccone, a murit la varsta de 66 de ani, dupa ce a trait multi ani pe strada si s-a luptat cu alcoolismul.

Citește în continuare