Skip to content

Muzica de calitate si experiente memorabile cu IQOS ILUMA la Jazz in the Park

Daca e final de iunie, e Jazz in the Park la Cluj. In avanpremiera evenimentului din septembrie, organizatorii readuc muzica in Parcul Central al orasului, unde organizeaza, vreme de 3 zile, International Jazz in the Park Competition, cu trupe promitatoare din toate colturile lumii si premii considerabile. Pe langa programul muzical, partenerii evenimentului completeaza experienta de festival cu activari si surprize pentru toate gusturile. La doar cativa pasi de cabina DJ-ului, IQOS isi asteapta membrii comunitatii cu cel mai nou concept pentru evenimente organizate in aer liber, HOME of IQOS.

Preselectia pentru competitie s-a dovedit o provocare, spune Alin Vaida, fondatorul festivalului. Au fost nu mai putin de 212 de inscrieri din Europa, America de Nord, America de Sud si Asia, iar procesul a durat o saptamana, timp in care juriul a ascultat si a punctat. Au oferit 2 note: pentru calitatea muzicii si pentru adaptarea la scena, deoarece o prestatie in aer liber cere anumite conditii pentru artisti in cazul acestui gen muzical.

„Am fost  impresionat de nivelul trupelor din concurs. Avem trupe semnate la agentii mai mari, artisti care se vede ca se pregatesc pentru o piata internationala. Am simtit ca am crescut calitatea evenimentului din momentul in care am vazut nivelul trupelor aplicante”, spune Alin Vaida.

La o competitie cu un nivel al calitatii atat de ridicat, partenerii vin cu surprize pe masura. Astfel, IQOS a ales sa combine muzica buna cu cel mai revolutionar produs pentru utilizatorii sai si aduce in Parcul Central noul IQOS ILUMA, lansat de curand pe piata din Romania. Cu tehnologia sa revolutionara, noul ILUMA garanteaza o experienta memorabila, care lasa muzica sa te poarte intr-un univers reinventat, reimaginat, in care sa te bucuri de fiecare clipa in comunitate.

Pe langa trupele din competitie, pe scena JIP vor urca si artisti confirmati de publicul cunoscator, care inchid fiecare seara intr-o nota de prestigiu / virtuozitate. Invitatii speciali ai acestei editii sunt Takuya Kuroda, Madalina Paval Orchestra si Shay Hazan. Obisnuiti ai evenimentelor de gen, artistii sunt nerabdatori sa-si intalneasca publicul la Cluj.

Shay Hazan marturiseste ca Jazz in the Park e, pentru el, o experienta senzationala. „Mi-a placut mult Clujul, e un oras foarte frumos si mi s-a umplut sufletul sa cunosc atatia oameni extraordinari si sa ascult concertele uimitoare din parc. Dupa mine, acesta este unul dintre cele mai bune festivaluri din Europa si imi place sa povestesc mult despre el”, spune artistul care este deja la cea de-a doua prezenta in cadrul festivalului. Concertul lui este programat pentru sambata, 1 iulie, de la ora 22.

Tot la a doua intalnire cu publicul fidel este si HOME of IQOS, dupa ce a fost prezentata intr-un alt eveniment care promoveaza muzica de calitate – Flight Festival, la Timisoara. De altfel, IQOS ramane permanent conectat cu membrii comunitatii sale active, pe care o insoteste acolo unde conteaza, pentru sustinerea manifestarilor culturale in marile orase ale Romaniei. Asa cum ne-a obisnuit, IQOS ne invita sa exploram impreuna noi orizonturi muzicale si sa descoperim noi artisti emergenti si promitatori. Intre ei, Madalina Paval si orchestra ei.

Madalina a mai fost si ea la Jazz in the Park anul trecut, cand a gustat complet experienta:  „Primul festival la care am venit si am stat toate zilele, am participat la toate concertele, am vazut tot in masura in care m-am putut imparti intre scene. Am savurat fiecare artist si am adunat toate emotiile pentru cand am urcat noi pe scena. M-am simtit total din peisaj, si emotia cea mai intensa pe care am simtit-o a fost ca am urcat pe aceeasi scena cu artisti pe care ii indragesc tare mult.” Anul acesta, Madalina va urca din nou pe scena chiar in prima seara a festivalului.

In asteptarea artistilor favoriti, membrii comunitatii IQOS se pot bucura de zona de relaxare cu bar din HOME of IQOS, unde pot sa descopere noile dispozitive IQOS ILUMA. Acestea sunt este disponibile in patru culori pentru varianta PRIME: gold khaki, obsidian black, jade green si bronze taupe, pe langa cele cinci alternative pe care le aduce IQOS ILUMA: pebble beige, pebble grey, moss green, sunset red si azure blue.

Pentru cei care nu pot ajunge la JIP, IQOS promite sa relateze pe Instagramul iqos_ro tot ce se intampla la eveniment.

Material sustinut de IQOS.

  • IQOS nu este lipsit de riscuri. Elibereaza nicotina, care provoaca dependenta. IQOS este destinat adultilor care altfel ar continua sa fumeze sau sa foloseasca produse cu nicotina.
  • Jazz in the Park este un eveniment al organizatiei Fapte, fondata la Cluj-Napoca in 2012. Fapte organizeaza evenimente culturale cu impact in comunitate si are ca obiectiv promovarea artei, in special a muzicii, catre publicul larg, resemnificarea spatiilor publice sau a spatiilor cu insemnatate dintr-un oras, si, nu in ultimul rand, promovarea valorilor pozitive.  

Citește în continuare