Skip to content

(Audio) Britney Spears si Will.i.am au lansat un nou single, „Mind Your Business”.

Printesa muzicii pop si colaboratorul ei frecvent, Will.i.am, au lansat un nou single, „Mind Your Business”, care este a doua piesa lansata dupa ce si-a recuperat independenta de decizie, prin incheierea tutelei de 13 ani a parintilor sai.

„Mind Your Business” marcheaza prima reuniune pentru Spears si Will.i.am de la succesul lor rasplatit cu trei discuri de platina „Scream & Shout” din 2012. La un deceniu de la acea lansare, cantecul lor continua sa doboare recorduri: la inceputul acestui an, „Scream & Shout” a atins pragul de un miliard de vizualizari pe YouTube.

„Mind Your Business” o prezinta pe Spears in ceea ce Epic Records descrie ca avand un „ritm enigmatic si captivant”, cu un „carlig irezistibil si o energie contagioasa”. Intr-un comunicat de presa pentru single-ul lui Will.i.am, casa de discuri spune ca Spears „cu atitudinea si energia inegalabila ridica piesa la noi inaltimi”.

Vorbind despre noul single in aceasta saptamana, Will.i.am a laudat-o pe Spears in timpul unui interviu acordat la CBS Mornings. „Am fost un fan, prieten si sustinator al lui Britney de-a lungul anilor”, a spus el. „Sustinator in ceea ce priveste o persoana care ii asculta muzica, un sprijin in ceea ce priveste momentele in care a luptat pentru eliberarea ei. Este o persoana uimitoare”.

Descriind semnificatia melodiei „Mind Your Business”, Will.i.am a spus: „Cand esti in lumina reflectoarelor, de multe ori vrei doar sa-ti traiesti viata. Sunt versuri in cantec care indica acest lucru… Exista o linie subtire si fiecare merita versiunea sa de intimitate”.

Britney a fost destul de controversata in social media dupa eliberarea de tutela cand a inceput sa se pozeze goala si sa danseze in lenjerie intima. Artista are in acest moment sectiunile de comentarii inchise in social media, tocmai pentru a nu mai permite urmaritorilor sa -i scrie referitor la postarile ei in care apare dezbracata.

Citește în continuare