Skip to content

„And Just Like That” a fost reinnoit pentru sezonul 3 la Max. Vestea vine cu o zi inaintea finalului sezonului 2

„Suntem incantati sa petrecem mai mult timp in universul „Sex And The City”, spunand noi povesti despre vietile acestor personaje aspirationale interpretate de actori extraordinari”, a declarat producatorul executiv si showrunnerul Michael Patrick King. ‘Si uite asa…’ vine sezonul trei”.

Serialul le reuneste pe Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon si Kristin Davis, care isi reiau rolurile din „Sex and the City”. In noul sezon a revenit, de asemenea, John Corbett in rolul lui Aidan. Din distributia sezonului 2 mai fac parte Sara Ramírez, Sarita Choudhury, Nicole Ari Parker, Karen Pittman, Mario Cantone, David Eigenberg, Evan Handler, Christopher Jackson, Niall Cunningham, Cathy Ang si Alexa Swinton. Kim Cattrall, membra a distributiei originale a serialului, va aparea intr-un cameo in finalul serialului.

„Suntem incantati sa impartasim faptul ca, de la lansarea sezonului doi, „And Just Like That…” se claseaza pe locul 1 in topul general Max Original si este cel mai vizionat original Max care revine pana in prezent”, a declarat Sarah Aubrey, sefa departamentului de continut original pentru Max.

„Pe masura ce ne apropiem de mult asteptatul final de sezon, ridicam paharele in cinstea lui Michael Patrick King si a echipei sale magnifice de scenaristi, producatori, actori si echipa care continua sa ne incante, 25 de ani mai tarziu, cu prietenii dinamice si povesti captivante. Abia asteptam ca publicul sa vada unde ii va duce sezonul trei pe newyorkezii nostri favoriti.”

King a dezvoltat serialul, pe langa faptul ca este producator executiv si showrunner. Parker, Davis si Nixon sunt, de asemenea, producatori executivi.. Serialul HBO „Sex and the City” a fost creat de Darren Star si se bazeaza pe cartea „Sex and the City” de Candace Bushnell.

Dincolo de declaratiile entuziaste ale producatorului exista si multe critici legate de aceasta continuare a SATC.

Principalele  critici sunt legate de political correctness-ul pus cu forta – de la toate rasele pana la toate identitatlile sexuale – prin personaje care nu sunt credibile si nu au convins publicul ca exista relatii coerente intre ele si distributia veche.

Apoi, o alta crticica este legata de modul infantil in care Carrie, o femeie trecuta de 50 de ani, continua sa abordeze relatiile de iubire.

Altfel, sunt multe comentarii despre operatiile estetice ale actritelor din distributie, dar si comentarii despre tinute care sunt fortat abordate in zona actualei generatii de 20 de ani, cand personajele au trecut de 50 de ani.

Insa curiozitatea si un marketing inteligent (a fost o campanie maxiva cu reintoarcerea pentru cateva clipe intr-un cameo a personajului Samantha) precum si nostalgia unei generatii care a imbatranit si ea odata cu personajele, fac ca serialul sa fie urmarit “macar putin, ca relaxare” pentru multe dintre spectatoarele nostalgice dupa Sex and The City

Citește în continuare