Skip to content

Tinder deschide un salon de tatuaje pentru cei care doresc sa-si modifice tatuajele dedicate fostilor parteneri. Vor fi transformate gratuit pentru a le oferi o noua forma si un nou sens.

La Londra, aplicatia mobila de intalniri Tinder va deschide un salon pop-up de tatuaje si ii invita pe utilizatori sa-si imprime pe corp cele mai memorabile amintiri. Reprezentantii aplicatiei au fost indemnati sa deschida un astfel de spatiu datorita statisticilor care sustin ca tatuajele au devenit din ce in ce mai atractive pentru cei care sunt in cautare de parteneri de o noapte sau de viata.

Tatuajele au devenit un mod de a reprezenta amintiri importante din trecutul persoanelor, astfel ca Tinder si-a propus sa inspire utilizatorilor momente frumoase cu ajutorul aplicatiei, pe care ulterior le pot transpune intr-un tatuaj la salonul privat al platformei. 

Pentru a putea deschide propriul salon de tatuaje, platforma a incheiat un parteneriat cu Sixty Ink, un atelierul deja existent din Londra. 

Salonul, denumit „Ink Twice”, nu va realiza tatuaje de la zero, ci le va transforma pe cele existente deja, realizate deja de utilizatori in trecut. Astfel persoanele care si-au facut tatuaje pentru fostii parteneri le pot modifica pentru a le oferi un nou sens. 

Pornind de la ideea ca Tinder ofera utilizarilor sai noi inceputuri cu privire la relatiilor lor intime, salonul pop-up ii va ajuta pe acestia sa ofere o noua sansa intalnirilor amoroase prin modificarea tatuajelor care nu-i mai reprezinta. 

Potrivit statisticilor, incepand cu 2021 cuvintele „tatuaj” si „tatuaje” au fost mentionate cu 183% mai mult in descrierile din profilurile utilizatorilor. Tatuajele au devenit un mod de a reprezenta personalitatea si interesele cuiva, iar numarul celor interesati de ele sau care si-au facut cel putin un astfel de simbol pe piele este din ce in ce mai mare.

Salonul va fi deschis intre 11 si 13 octombrie la Sixty Ink din Londra, iar modificarile tatuajelor vor fi realizate in mod gratuit de catre artistii si personalul specializati. 

Claudio Traiana, fondatorul si artistul principal de la Sixty Ink, a declarat ca „Daca ati avut vreodata un tatuaj care v-a facut sa va strambati din nas, va intelegem! Am vazut multe cupluri care au venit in salonul nostru pentru a-si face tatuaje asortate sau chiar identice, iar la scurt timp s-au despartit. Noi ne oferim sa transformam acele tatuaje cu numele fostului partener in opere de arta cu o noua semnificatie. Este vorba despre a te bucura de un tatuaj nou si de a te intoarce cu incredere la intalniri.”

Daca va aflati in Londra in perioada respectiva si va doriti modificarea tatuajelor, puteti afla mai multe informatii la link-ul de aici.

Luna aceasta, Tinder a adaugat in aplicatie un nou abonament de ultra-lux: „Tinder Select”. Este oferit la un pret de 470 de euro pe luna. 

Abonamentul este dedicat celor mai activi utilizatori ai aplicatiei, adica mai putin de 1% din toti utilizatorii. Este un pachet exclusivist prin care este oferit acces la mai multe optiuni de cautare, potrivire si conversatie. In pretul abonamentului este inclus si un filtru exclusiv de cautare. 

Pachetul poate fi achizitionat de catre oricine este dispus sa plateasca acest pret, insa este conditionat de o serie de criterii cerute de Tinder si de claritatea profilului de utilizator: acesta trebuie sa cuprinda o descriere de cel putin 15 caractere, mai multe fotografii verificate, cateva interese si un obiectiv cu privire la viitoarea relatie.

Mai jos puteti citi mai multe despre cum arata relatiile in 2023. Concepte ca Infla-Dating, Ethical Sex-ploration sau Dry Dating au aparut deja, generatia tanara fiind preocupata de sustenabilitate si etica.

Citește în continuare