Skip to content

Kevin Spacey a fost dus la spital in Uzbekistan, fiind suspectat de atac de cord. Actorul se afla la un festival de film

Kevin Spacey a fost dus la spital in Uzbekistan, fiind suspectat de un atac de cord.

Starul din „House of Cards”participa la cea de-a 15 editie a Festivalui International de Film de la Taskent, in Uzbekistan cand a avut loc incidentul. Actorul a povestit chiar el despre suspiciunea de atac de cord, post eveniment, ca de obicei intr-un control perfect al informatiei.

Intr-un discurs tinut la festival, Spacey a spus ca vizita Muzeul Afrasiyab din vechiul oras Samarkand, situat pe Drumul Matasii, cand a simtit ca „intregul brat stang i-a amortit timp de aproximativ opt secunde”.

„Am experimentat ceva aici astazi, ceva neasteptat. Ma uitam la aceste picturi murale extraordinare de pe pereti si, dintr-o data, am simtit cum imi amorteste intregul brat stang timp de aproximativ opt secunde.”

„M-am scuturat, dar le-am spus imediat oamenilor cu care eram si am mers imediat la centrul medical […].”

El a adaugat: „Mi-am petrecut dupa-amiaza acolo, facandu-mi diverse teste. Personalul a avut grija de mine si chiar m-a supus unui RMN.

„Totul s-a dovedit a fi complet normal si sunt recunoscator ca nu este ceva mai grav. Dar m-a facut, de asemenea, sa ma gandesc un moment si sa ma gandesc cat de fragila este viata – pentru noi toti.”The Sun relateaza ca s-a temut ca Spacey ar fi putut suferi un atac de cord; cu toate acestea, medicii i-au dat ulterior unda verde.”Domnul Spacey a fost dus la un centru medical din cauza unor probleme de sanatate”, ar fi declarat o sursa apropiata actorului pentru The Sun.

Noul film al lui Kevin Spacey ar putea ajunge in cinematografe pana la sfarsitul anului, dupa ce actorul a fost achitat de agresiune sexuala

Peter Five Eight, in care Spacey a jucat primul rol principal in ultimii cinci ani, a fost proiectat la Cannes vara trecuta, iar in noiembrie trecut a fost anuntat ca a fost distribuit intr-un rol vocal in Control, un film independent britanic.

La vremea respectiva, scenaristul si regizorul Gene Fallaize a declarat ca, desi acuzatiile la adresa lui Spacey si „viata sa personala” au fost „un aspect de luat in considerare, nu as spune ca a fost o preocupare”. Acum, agentul de vanzari al filmului a declarat ca filmul ar putea ajunge in cinematografele din Marea Britanie si SUA pana la sfarsitul anului.

Spacey incearca in prezent sa isi relanseze cariera de actor, dupa ce acuzatiile impotriva sa au dus la iesirea sa timpurie din ultimul sezon al serialului House of Cards de la Netflix, in 2017. Serialul a fost rescris pentru a o face pe colega sa de rol, Robin Wright, protagonista. De asemenea, a fost inlocuit de Christopher Plummer in filmul All the Money in the World, de Ridley Scott.

Citește în continuare