Skip to content

Va fi un sezon 3 de la Big Little Lies a anuntat Nicole Kidman in acest week end. Kidman, Reese Witherspoon, Laura Dern, Zoe Kravitz si Shailene Woodley se intorc pe micile ecrane intr-o noua serie plina de suspense si drama

Nicole Kidman a facut un anunt surprinzator in acest week end in timp ce se afla la un eveniment despre golf: va fi un sezon 3 de la Big Little Lies.

„Mi-a placut Big Little Lies”, a spus ea in timp ce vorbea pe scena la o sesiune de intrebari si raspunsuri al Ladies Professional Golf Association in timpul CME Group Tour Championship din Florida. „Propunerea pentru serial a aparut intr-un fel intr-un moment din viata mea cand aveam copiii si ma gandeam ca ma voi pensiona. Si apoi a aparut aceasta situatie, in care Reese Witherspoon si cu mine am reusit sa producem acel show si sa cream serialul. Apoi voi toti l-ati urmarit si ati facut din el un succes urias.Si va vom aduce un al treilea sezon, sa stiti.”

Fanii au cerut de mult timp un al treilea sezon al dramei pline de vedete, care le prezinta pe Kidman, Witherspoon, Laura Dern, Zoe Kravitz si Shailene Woodley in rolurile unor mame puternice, dar cu probleme, din Monterey, California.

Dupa ce a debutat initial ca serial doar cu un sezon in 2017, Big Little Lies – bazat pe romanul din 2014 al lui Liane Moriarty – a primit opt premii Emmy. Succesul le-a facut pe actrite – producatoare sa revina cu sezonul doi in 2019, cu Meryl Streep adaugata in distributie.

Insa cand serialul se va intoarce, va fi cu un nou regizor pentru ca regizorul Jean-Marc Vallée a murit in 2021 la varsta de 58 de ani din cauza unei aritmii cardiace. La vremea respectiva, reprezentantul sau a confirmat ca a murit „brusc si neasteptat” de Craciun, la cabana sa de langa Quebec City, Canada.

Pierderea sa este unul dintre motivele pentru care Kravitz si-a exprimat anterior indoiala ca distributia se va reuni pentru un alt sezon.

„Am vorbit mult despre realizarea unui sezon trei si, din pacate, Jean-Marc Vallée, regizorul nostru incredibil, a murit anul trecut si nu-mi pot imagina sa continui fara el”, a marturisit anul trecut actrita intr-un interviu.

Acum au trecut mai bine de patru ani de la sezonul 2 al serialului Big Little Lies, productie HBO, iar mare parte din echipa nu e implicata in alte proiecte asa ca va fi usor sa revina la lucru, dar  Deadline magazine sustine ca nu exista discutii reale n acest moment, desi pare sa existe o intentie de a pune in desfasurare mai multe episoade de Big Little Lies.

Producatorul executiv al serialului Big Little Lies, Bruna Papandrea, a lasat sa se inteleaga la inceputul acestui an ca echipa ar putea sa revina asupra serialului al carui al doilea sezon s-a incheiat cu personajele principale marsaluind spre inchisoare.

„M-am gandit mult la asta in ultima vreme”, a declarat Papandrea pentru Deadline.”Cred ca o multime de oameni simt la fel ca mine, adica sa gaseasca la un moment dat o modalitate de a continua.”

Ea a vorbit despre moartea brusca din 2021 a producatorului executiv/regizorului sezonului 1 din Big Little Lies, Jean-Marc Vallée, care a fost „o lovitura devastatoare” pentru toti cei implicati, care a lasat „un mare gol” si „ne-a facut pe toti sa ne oprim”, a spus ea.

Big Little Lies este scris si produs de David E. Kelley. Primul sezon s-a bazat pe romanul omonim din 2014, scris de Liane Moriarty.

Cartea lui Moriarty a fost tradusa si la noi, la Editura Trei – unde sunt inca alte 5 titluri ale aceleiasi autoare – si o gasiti aici.

Citește în continuare