Skip to content

Rumer Willis a facut publica o fotografie rara cu tatal Bruce Willis, in saptamana in care americanii se pregatesc de Ziua Recunostintei. In SUA a fost pus pe streaming serialul care l-a facut celebru pe Willis, Moonlighting

Rumer Willis isi rememoreaza amintirile din copilarie alaturi de Bruce Willis in timp ce americanii incep sa sarbatoreasca saptamana de Ziua Recunostintei. Intr-o noua postare pe retelele de socializare, actrita a impartasit o fotografie rara din trecut, in care apare alaturi de tatal ei.

„Chiar imi lipseste tata astazi”, a scris ea pe Instagram luni, alaturi de o fata zambitoare cu un emoji cu lacrimi.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Rumer Glenn Willis (@rumerwillis)

In timp ce Bruce este inca in viata lui Rumer, asa cum s-a vazut in momentul lor special de Ziua Tatalui, familia sa a anuntat in februarie ca actorul a fost diagnosticat cu dementa frontotemporala (FTD). De atunci, familia sa extinsa a oferit o privire asupra noii lor realitati in timp ce au grija de castigatorul Emmy, in timp ce fanii lui Willis sunt impartiti in doua echipe: cei care condamna familia ca ofera atat de multe informatii, considerand ca ii afecteaza demnitatea, si cei care spun ca aceste informatii ajuta publicul sa inteleaga cat de greu este sa faci fata acestei maladii pentru apartinatorii bolnavului,.

Intr-un editorial emotionant si foarte sincer pentru Vogue publicat in iunie, cealalta fiica a lui Willis din mariajul cu Demi Moore, Tallulah Willis a scris ca acum isi face un scop din a „documenta” momentele, mari si mici, pe care le impartaseste cu tatal ei. De asemenea, ea pastreaza toate mesajele vocale pe care acesta i le lasa.

„Inca stie cine sunt si se aprinde cand intru in camera”, a scris ea. „(Poate ca va sti intotdeauna cine sunt, cu sau fara zile proaste ocazionale…)”.

In ceea ce o priveste pe Emma Heming Willis, sotia lui Bruce, Emma Heming Willis, a vorbit si ea despre noul ei rol de ingrijitoare si le reaminteste adesea oamenilor aflati in situatii similare sa acorde prioritate ingrijirii de sine.

„Trebuie sa fac un efort constient in fiecare zi pentru a trai cea mai buna viata pe care o pot duce”, a spus ea intr-un videoclip Instagram postat in august. „Fac asta pentru mine insami. Fac asta pentru cei doi copii ai nostri si pentru Bruce, care nu ar vrea ca eu sa traiesc altfel.”

„Nu vreau sa se in eleaga gresit ca sunt buna, pentru ca nu sunt”, a continuat Emma. „Nu sunt buna. Dar trebuie sa dau tot ce am mai bun pentru binele meu si al familiei mele, pentru ca, repet, atunci cand nu avem grija de noi insine, nu putem avea grija de cei pe care ii iubim.”

Intre timp in America a fost anuntat ca serialul Moonlighting, un hit al anilor 90, in care joaca Bruce Willis si Cybill Shepherd, este acum disponibil pentru streaming pentru a fi vazut de o noua generatie.

Creatorul serialului, Glenn Gordon Caron, a facut si el cateva remarci asupra starii lui Willis dupa o vizita la actor. „Parerea mea este ca in primele trei minute stie cine sunt”, a declarat Caron pentru New York Post.”Nu este in totalitate verbal; era un cititor vorace – nu voia ca cineva sa stie asta – si nu mai citeste acum. Toate aceste abilitati lingvistice nu mai sunt disponibile pentru el, si totusi el este inca Bruce”.

Caron a declarat ca incearca sa il viziteze pe starul din Die Hard cam in fiecare luna.

„Stiu ca este foarte fericit ca serialul va fi disponibil pentru oameni, chiar daca nu-mi poate spune asta”, a spus el despre Willis. „Cand am reusit sa petrec timp cu el, am vorbit despre asta si stiu ca este incantat.”

El a adaugat ca boala lui Willis a progresat in timp ce planul de a avea Moonlighting pe Hulu era in lucru. „Am reusit sa comunic cu el, inainte ca boala sa-l faca la fel de incomunicabil ca acum, despre speranta de a readuce serialul in fata oamenilor”, a explicat Caron. „Stiu ca inseamna foarte mult pentru el”.

Moonlighting a avut-o pe Shepherd in rolul lui Madelyn „Maddie” Hayes, un fost model care da faliment dupa ce un contabil ii sustrage banii. Cand se gandeste sa isi vanda agentia de detectivi, care nu este impozitata, detectivul particular David Addison, interpretat de Willis, o convinge sa pastreze afacerea si sa devina parteneri.

Moonlighting a fost difuzat din 1985 pana in 1989 in America, lansandu-l pe Willis in celebritate si aducandu-i primele sale premii Emmy si Globul de Aur. Serialul a fost difuzat si in Romania in anii 90, fiind foarte indragit si aici.

Citește în continuare