Skip to content

De astazi se lanseaza Comedy Box, o platforma de streaming romaneasca care va reuni momentele rezidentilor de la Comics Club si Club 99. Teo, Vio, Costel, Natanticu, Maria si Mincu isi muta productiile pe aceasta platforma si le scot de pe youtube

Astazi se lanseaza ComedyBox.ro, prima platforma de streaming din Romania specializata pe continut umoristic, de la stand-up comedy si emisiuni originale pana la podcasturi realizate de comedianti.

 Comedy Box reuneste o parte importanta din comediantii din Romania, cei care activeaza ca rezidenti la Club 99 sau Comics Club – Toma, Sorin, Teo, Vio, Costel, Ioana Luiza, Mitran, Virgil, Mirica, Bogzi, Edi, Natanticu, Raul, Banciu, Maria Popovici, Mincu, Ionita, Ciobanu, Malaele, Franculescu si Darius.

Platforma are la debut trei specialuri de stand-up comedy, Sorin Parcalab – Sunteti Bogati?, Toma Alexandru – Comentezi ?!, Viorel Dragu – Toate la timpul lor. Un program special de Revelion va fi de asemenea disponibil.

Incepand cu luna ianuarie, un nou special de comedie va fi adaugat lunar. Pe langa acestea, aceeasi platforma va facilita accesul la emisiuni precum Comedianti pe drumuri, Nu stiu, zic, Povesti pentru adulti, Razi ca Prostu, Mincu & Maria Reality Show, Si da si nu. Lista de podcasturi disponibile exclusiv prin Comedy Box va include Intre show-uri, Ceva Marunt, Niste Oameni, S-a si ras. Daca in trecut acestea au mai fost disponibile si pe YouTube, din momentul lansarii serviciului se vor putea viziona doar pe Comedy Box.

Rezidentii de la clubul The Fool nu vor face parte pentru moment din aceasta platforma si activeaza in continuare pe canalele lor de youtube sau al clubului The Fool.

Abonamentul pentru Comedy Box este 7 euro pe luna. Daca optati pentru un abonament pentru intregul an, valoarea acestuia este de 84 de euro.

Serviciul Comedy Box va fi disponibil atat la nivel national, cat si international. Tot continutul este disponibil la rezolutie 4K Ultra HD si poate fi accesat de pe 3 dispozitive diferite. In spatele unui singur cont, se pot crea trei profiluri diferite de utilizatori.

Momentan, Comedy Box se poate accesa doar prin intermediul unui browser web de pe telefon, tableta sau laptop, aplicatii dedicate de Android si iOS vor fi disponibile la inceputul anului viitor.

Citește în continuare