Skip to content

In 2024, Nicole Kidman e protagonista unui serial care a generat controverse inca dinainte de lansare. Expats e un serial Amazon Prime, regizat de Luli Wang, despre viata comunitatii internationale care locuieste in Hong Kong

Amazon Prime Video a lansat trailerul filmului „Expats”, regizat de Lulu Wang, cu Nicole Kidman, Sarayu Blue si Ji-young Yoo. Serialul va debuta pe Prime Video pe 26 ianuarie 2024, cu noi episoade lansate saptamanal pana la finalul din 23 februarie.

Pentru cei care au vazut „Lost in translation” al Sofiei Coppola, trailerul lansat ieri e un prilej de zambet.

Bazat pe romanul din 2016 al lui Janice Y. K. Lee, „The Expatriates”, serialul  de sase episoade urmareste o comunitate internationala din Hong Kong ale carei vieti sunt legate pentru totdeauna in urma unei tragedii de familie.

Kidman (56 de ani) o interpreteaza pe Margaret, o femeie care si-a mutat intreaga familie in Hong Kong. Blue o interpreteaza pe Hilary, o femeie de cariera, a carei prietenie cu Margaret este afectata de cateva intamplari neprevazute. Yoo joaca rolul lui Mercy, o newyorkeza lipsita de griji abia iesita de la facultate care se implica in viata comunitatii de expatriati din Hong Kong. In plus, Jack Huston il va interpreta pe David, sotul lui Hilary, in timp ce Brian Tee il va interpreta pe Clarke, sotul lui Margaret.

De-a lungul productiei, „Expats” a fost subiectul multor controverse – de la faptul ca guvernul din Hong Kong a scutit-o pe Kidman de regimul strict de carantina, pana la criticile legate de faptul ca serialul a avut loc si s-a filmat in Hong Kong, in ciuda tulburarilor politice actuale.

Presa din Hong Kong a relatat, de asemenea, ca Kidman a parasit productia mai devreme – lucru negat de Amazon Studios.”Expats” marcheaza primul proiect de televiziune al lui Wang. Ea este cunoscuta mai ales pentru filmul „The Farewell” din 2019. In plus fata de regia serialului, Wang este, de asemenea, showrunner si scenarist.Printre producatorii executivi se numara Kidman, Alice Bell, Melanie Marnich, Daniele Melia, Per Saari, Stan Wlodkowski si Theresa Park.Lee produce, de asemenea, adaptarea.

Kidman a fost la lansarea serialului in urma cu doar cateva zile imbracata intr-o rochie de culoarea sampaniei, cu decolteu amplu, si a generat din nou multe discutii online.

Citește în continuare