Skip to content

Noi imagini din sezonul 3 al serialului Bridgerton arata intoarcerea lui Kate si Anthony. Producatorii serialului au facut publice noi fotografii, pentru ca nu au putut lansa filmul de Craciun din cauza grevelor.

Mai sunt cateva luni pana la premiera celui de-al treilea sezon al serialului Bridgerton pe Netflix si, cum greva le-a incurcat planurile de filmare/lansare, producatorii au oferit un mic cadou de Craciun fanilor serialului prin  cateva imagini teaser.

Cel de-al treilea sezon de opt episoade va merge pe strategia recenta a mai multor seriale mari (cel mai recent, ultimul sezon din The Crown) si va fi impartit in doua parti atunci cand va fi lansat in 2024. Primele patru episoade se vor lansa pe 16 mai, urmate de 13 iunie pentru ultimele patru episoade.

Fanii lui Jonathan Bailey vor fi fericiti sa il vada revenind in rolul celui mai mare si mai sexy frate Bridgerton, Anthony, precum si sa o revada pe sotia sa la fel de sexy, Kate, interpretata de Simone Ashley.

“A fost cu adevarat emotionant sa-i avem din nou pe Simone si Johnny si sa vedem cum arata viata de cuplu a lui Anthony si Kate”, a declarat recent pentru presa americana Jess Brownell, showrunnerul serialului. „Nu avem planuri ca in povestea viitoare ei sa aiba conflicte majore in relatie. Simtim ca au trecut prin lucruri dificile si vrem ca telespectatorii sa ii vada intr-un spatiu mai jucaus si mai plin de iubire.”

Intre timp, actrita care o interpreta pe Francesca Bridgerton, cea de-a sasea sora, iubitoare de pian, a fost inlocuita. Ruby Stokes a jucat-o in primele doua sezoane, dar in acest sezon este interpretata de Hannah Dodd.

Sezonul se va concentra, de asemenea, asupra faptului daca Penelope poate sau nu sa-si repare cea mai buna prietenie cu Eloise (Claudia Jessie), care a descoperit identitatea secreta a lui Penelope, Lady Whistledown, in sezonul doi.

„Julia Quinn, cea care a scris cartea, a spus: „Aceasta este una dintre cele mai importante povesti de dragoste din intreaga serie Bridgerton si se intampla sa fie o iubire din prietenie””, declarase Nicola Coughlan pentru The Hollywood Reporter cand a povestit o conversatie pe care a avut-o pe platou cu autoarea Bridgerton despre cum va afecta dezvaluirea prietenia stransa dintre Penelope si Eloise.

Povestea se bazeaza pe cea de-a patra carte din seria de bestselleruri a lui Quinn, Romancing Mister Bridgerton, sarind deocamdata peste Benedict (Luke Thompson), care a fost in centrul cartii nr. 3. Serialul a fost deja reinnoit pentru un al patrulea sezon. Planul initial a fost ca fiecare sezon din Bridgerton sa se concentreze pe unul dintre cei opt frati Bridgerton si pe cautarile lor romantice in vederea  casatoriei.

Iata ce se stie pana acum despre actiunea din sezonul 3, asa cum a fost comunicat de realizatorii serialului.

Noul sezon se concentreaza pe Lady Whistledown, Penelope Featherington (Nicola Coughlan), care a renuntat in cele din urma la pasiunea ei de lunga durata pentru Colin Bridgerton (Luke Newton) dupa ce l-a auzit spunand ca nu i-ar face niciodata curte. Cu toate acestea, ea a decis ca este timpul sa-si ia un sot, de preferinta unul care sa-i ofere suficienta independenta pentru a continua sa urmareasca intrigile de la curte in calitate de Lady. Dar, pentru ca nu are foarte multa incredere de sine  incercarile lui Penelope pe taramul casatoriei esueaza spectaculos.

Colin s-a intors din calatoriile sale de vara cu un nou look si cu ceea ce trece drept fanfaronada secolului al XIX-lea. Dar este descurajat cand vechea si buna si de incredere Penelope ii da peste nas. Dornic sa-i recastige prietenia, Colin se ofera sa fie mentorul lui Penelope in ceea ce priveste increderea in sine pentru a o ajuta sa-si gaseasca un sot – ceea ce suna ca un inceput clasic de comedie romantica.

Citește în continuare