Skip to content

Snoop Dogg va fi comentator pentru NBC al evenimentelor de la Jocurile Olimpice Paris 2024. Competitia incepe pe 26 iulie.

Snoop Dogg , decembrie 2023

Jocurile Olimpice de la Paris din aceasta vara se anunta a fi o provocare pentru orice televiziune care transmite evenimentul, fiecare canal luptandu-se pentru audienta in conditiile in care youtube si canalele social media, precum si exprimarea publicului larg in online au dus in nota relaxata orice lucru.

O miscare care sustine trendul surprizei si entertainmentului in favoarea informatiei e anuntata acum de destinatorii drepturilor de difuzare a Olimpiadei pentru Statele Unite.

Snoop Dogg se alatura echipei de comentatori NBCUniversal pentru emisiunile despre Jocurile Olimpice Paris 2024 din aceasta vara. Rapperul va fi pe teren si va furniza reportaje regulate pentru emisiunea din primetime care va incepe la 26 iulie pe NBC si Peacock.

„Am crescut urmarind Jocurile Olimpice si sunt incantat sa vad cum atletii incredibili duc performantele de exceptie la Paris. Este o celebrare a indemanarii, a dedicarii si a cautarii maretiei”, a declarat Snoop Dogg intr-un comunicat.

Evident ca declaratiile sale si-au pastrat nota senzationalista si ironica „Vom avea parte de niste competitii uimitoare si, bineinteles, voi aduce stilul Snoop in acest amestec. Vor fi cele mai epice Jocuri Olimpice din toate timpurile, asa ca ramaneti cu ochii in patru si tineti-l inchis. Haideti sa ridicam paharul, sa sarbatorim si sa facem aceste jocuri de neuitat, sa afumam competitia, iar cei mai buni sa straluceasca precum aurul. Pace si iubire olimpica.”

„Snoop este deja un comentator medaliat cu aur la Jocurile Olimpice, generand zeci de milioane de vizualizari pentru comentariul sau la Peacock din timpul concursului de dresaj de la Jocurile Olimpice de la Tokyo”, a adaugat Molly Solomon, producator executiv si presedinte al NBC Olympics Production.”Aceasta performanta i-a adus lui Snoop un post de corespondent special la Paris. Nu stim ce se va intampla in fiecare zi, dar stim ca va adauga perspectiva sa unica la emisiunea noastra olimpica de maxima audienta.”

E de asteptat ca Snoop sa fie in dialog cu gazda emisiunii zilnice dedicate Olimpiadei,  Mike Tirico, oferind „punctul sau de vedere unic asupra a ceea ce se intampla la Paris”. El va explora reperele emblematice ale orasului, va asista la competitiile si evenimentele olimpice si va vizita sportivii, precum si prietenii si familiile acestora.

Acoperirea NBCU a Jocurilor Olimpice Paris 2024 este programata pentru perioada 26 iulie-11 august. NBCU detine drepturile media din SUA pentru Jocurile Olimpice pana in 2032, care sunt programate la Paris (2024), Milano Cortina (2026), Los Angeles (2028) si Brisbane (2032).

Citește în continuare