Skip to content

Puteti lua acasa o tinuta luxoasa purtata de personajele din Succession. O licitatie cu 236 de obiecte este deschisa pana pe 13 ianuarie

Fanii serialului Succession de la HBO care vor sa pastreez o parte din drama despre putere si influenta in mass media au posibilitatea sa participle la o licitatie cu obiecte care au aparut in serial.

Heritage Auctions organizeaza o licitatie online pentru Succession, care cuprinde costume, recuzita si decoruri din toate cele patru sezoane. In cadrul licitatiei sunt reprezentati toti membrii familiei Roy, de la patriarhul Logan Roy la varul Greg.

In fruntea listei se afla costumele purtate de fratii Roy, Kendall, Roman si Connor, al carui costum de nunta este inclus in oferta. O selectie de tinute aduce un omagiu tinutelor lui Kendall, care au fost in mare parte realizate la comanda de Loro Piana. Printre celelalte marci prezentate se numara Prada, Lanvin, Yves Saint Laurent.

Asta inseamna ca, daca sunteti in cautarea unui costum Brioni sau a unei jachete Alexander McQueen, nu exista un moment mai bun pentru a va deschide portofelele pentru ca, in acest moment, il puteti achizitiona pe acesta din urma – impreuna cu un guler Tom Ford, pantaloni Michael Kors, tocuri Jimmy Choo si un sortiment de accesorii – pentru doar 575 de dolari, si veti avea placerea suplimentara de a sti ca Sarah Snook a purtat ansamblul in serialul preferat.

Salopeta Ralph Lauren cu dungi, costumul Altuzzara si ansamblul Max Mara din premiera sezonului patru sunt doar cateva dintre cele mai importante piese din dulapul ei.

Licitatia care e online pana pe 13 ianuarie, (puteti licita aici sau sa va distrati uitandu-va la obiectele din serial), are si obiecte de décor sau de recuzita.

Fanii pot detine setul de diplome false de la Harvard ale lui Kendall Roy sau numarul fictiv al revistei in care a primit un articol de coperta. Insigna de identificare ROYCO a lui Tom Wambsgan este prezenta, la fel ca si cartile de credit ale lui Kendall si fotografiile personale inramate ale lui Logan. Exista, de asemenea, cutia de sos de afine Ocean Spray pe care Logan o foloseste pentru a-si lovi nepotul in cap, precum si mai multe obiecte de mobilier si decoratiuni daca cautati sa va condimentati decorul de acasa cu unele amintiri de la compania Waystar sau statuete si rame care apar in camerele personajelor principale.

Adevaratii pasionati ai serialului se vor bucura la ideea de a detine o afis de la celebra piesa de teatru a lui Willa, Sands, sau o copie rupta a declaratiei pregatite de Kendall Roy despre scandalul croazierei din finalul sezonului doi. Cu toate acestea, fanii mai obisnuiti se vor indrepta probabil spre un simplu poster ATN News (o afacere la doar 155 de dolari la momentul publicarii) sau spre insigna de identificare Waystar a lui Tom. Alte elemente de interes includ fisele de la discursul esuat de la inmormantarea lui Roman sau blenderul folosit la „masa potrivita pentru un rege” din finalul serialului.

Si, bineinteles, geanta Burberry ridicol de incapatoare (geanta care a lansat o mie de meme-uri), este si ea de vanzare, in prezent la pretul de 1.300 de dolari.

Cu 236 de loturi disponibile, exista cu adevarat ceva pentru toti fanii serialului  si nu trebuie sa fii bogat Roy pentru a lua parte la licitatie.

Citește în continuare