Skip to content

Trupa lui Thom Yorke si a lui Johnny Greenwood (Radiohead) alaturi de Tom Skinner la tobe – THE SMILE canta pe 17 iunie la Arenele Romane. Biletele se pun in vanzare pe iabilet.ro pe 12 ianuarie la ora 11.00

Trupa lui Thom Yorke si a lui Johnny Greenwood (Radiohead) alaturi de Tom Skinner la tobe – THE SMILE – canta pe 17 iunie la Arenele Romane din Bucuresti, de la ora 20.00. Invitat in deschidere este britanicul James Holden.

Biletele se pun in vanzare pe 12 ianuarie la ora 11:00 iar primele au pret earlybird. Va puteti inscrie pentru presale aici.

The Smile este proiectul pornit de Thom Yorke si Johnny Greenwood, amandoi membrii Radiohead. Acestora li s-a alaturat la tobe Tom Skinner. Muzica The Smile are influente din diferite genuri de la Afrobeat la muzica electronica, la prog rock sau chiar punk, o experienta muzicala care holsitic s-ar defini ca art rock.
In prezent au un album lansat, ‘A Light for Attracting Attention’, material care a ajuns in top 5 in UK si pe locul 19 in Statele Unite. Pe 26 Ianuarie 2024, urmeaza un nou album, ‘Wall of Eyes’.

In cateva zile The Smile lanseaza noul lor single „Friend of a Friend” de pe viitorul album al trupei „Wall of Eyes” cu un eveniment special in cinematografe.


Videoclipul piesei regizat de Paul Thomas Anderson va fi proiectat intr-o serie de 16 cinematografe in perioada 18-25 ianuarie de la Sydney la Buenos Aires, alaturi si de o auditie surround a albumului. Evenimentul se va numi „Wall of Eyes, On Film” va sarbatori noul album al trupei si colaborarea cu Paul Thomas Anderson.

Albumul a fost inregistrat la Oxford si Abbey Road Studios si e produs si mixat de Sam Petts-Davies si include si o colaborare cu London Contemporary Orchestra. Wall of Eyes este urmatorul album dupa succesul celui de debut din 2022 intitulat „A Light For Attracting Attention”. Albumul va fi lansat pe 26 ianuarie prin XL Recordings si poate deja fi precomandat.

Tracklist: Wall Of Eyes, Teleharmonic, Read The Room, Under Our Pillows, Friend Of A Friend, I Quit
Bending Hectic, You Know Me!

Biletele pentru concertul de la Bucuresti din 17 iunie se gasesc pe iabilet.ro la urmatoarele preturi: Premium (cu loc in zonele K si E) – 359 lei in earlybird, 389 lei in presale si 450 la intrare, Teren (pe teren, fara loc, in fata scenei) – 299 lei in earlybird, 319 in presale si 350 la intrare,  Acces General (cu loc in Arena mai putin in zonele K si E) – 259 lei in earlybird, 279 lei in presale si 310 lei la intrare

Copiii sub 10 ani au acces gratuit doar in zona Teren (nu si pe scaune) si insotiti de un adult posesor de bilet valabil.

Campania presale incepe pe 12 ianuarie la ora 11.00

Citește în continuare