Skip to content

Astazi, trupa lui Thom Yorke si a lui Johnny Greenwood (Radiohead) alaturi de Tom Skinner la tobe – THE SMILE canta la Arenele Romane. Discounturi la biletele de grup

Trupa lui Thom Yorke si a lui Johnny Greenwood (Radiohead) alaturi de Tom Skinner la tobe – THE SMILE – canta pe 17 iunie la Arenele Romane din Bucuresti, de la ora 20.00. Invitat in deschidere este britanicul James Holden.

Biletele sunt disponibile aici, cu discounturi speciale pentru grupuri dupa cum urmeaza:

La minim 4 bilete cumparate aveti discount 15%. La minim 3 bilete cumparate aveti discount 10%. Copiii sub 10 ani au intrarea libera insotiti de un adult posesor de bilet in categoria Teren. 

Programul anuntat de organizatori arata asa: OPEN DOORS 18:30, James Holden 19:00-19:45, THE SMILE 21:15

Tracklist:
 
Wall Of Eyes
Teleharmonic
Read The Room
Under Our Pillows
Friend Of A Friend
I Quit
Bending Hectic
You Know Me!
 

Accesul in incinta Arenelor Romane se face incepand cu ora 18:30 iar concertele incep la ora 19:00. Dupa deschiderea portilor, puteti sosi la orice ora doriti pentru a va vedea trupele favorite. Concertul are loc in aer liber. Pentru toate categoriile de bilete, accesul se face pe la portile de jos din parc ale Arenelor Romane.

The Smile este proiectul pornit de Thom Yorke si Johnny Greenwood, amandoi membrii Radiohead. Acestora li s-a alaturat la tobe Tom Skinner.

Muzica The Smile are influente din diferite genuri de la Afrobeat la muzica electronica, la prog rock sau chiar punk, o experienta muzicala care holsitic s-ar defini ca art rock.
In prezent au un album lansat, ‘A Light for Attracting Attention’, material care a ajuns in top 5 in UK si pe locul 19 in Statele Unite. Pe 26 Ianuarie 2024, urmeaza un nou album, ‘Wall of Eyes’.

Intre timp The Smile au lansat noul lor single „Friend of a Friend” de pe viitorul album al trupei „Wall of Eyes” cu un eveniment special in cinematografe.


Videoclipul piesei regizat de Paul Thomas Anderson a fost proiectat intr-o serie de 16 cinematografe in perioada 18-25 ianuarie de la Sydney la Buenos Aires, alaturi si de o auditie surround a albumului. Evenimentul care s-a numit „Wall of Eyes, On Film” a sarbatorit noul album al trupei si colaborarea cu Paul Thomas Anderson.

Albumul a fost inregistrat la Oxford si Abbey Road Studios si e produs si mixat de Sam Petts-Davies si include si o colaborare cu London Contemporary Orchestra. Wall of Eyes este urmatorul album dupa succesul celui de debut din 2022 intitulat „A Light For Attracting Attention”. Albumul va fi lansat pe 26 ianuarie prin XL Recordings si poate deja fi precomandat.

Tracklist: Wall Of Eyes, Teleharmonic, Read The Room, Under Our Pillows, Friend Of A Friend, I Quit
Bending Hectic, You Know Me!

Citește în continuare