Skip to content

Tommy Hilfiger a creat uniforme pentru F1 Academy, o serie care ajuta si dezvolta tinerele femei pilot. Brandul si-a pus amprenta pe masina liderului spaniol Nerea Marti.

Tommy Hilfiger a dezvaluit un parteneriat cu F1 Academy, seria conceputa pentru tinerele femei pilot, si sponsorizarea liderului spaniol Nerea Marti.

Cu un istoric bogat in privinta parteneriatelor inovatoare in lumea Formulei 1, Tommy Hilfiger utilizeaza platforma sa globala pentru a le ajuta pe tinerele femei pilot sa remodeleze universul sportului. 

Avand in centrul atentiei F1 Academy, parteneriatul este construit pe o  viziune comuna legata de sustinerea femeilor pilot neinfricate, ghidandu-le sa ajunga la nivelurile de elita ale competitiei. 

„Sunt incantata de abordarea Tommy Hilfiger pentru acest sezon si este uimitor sa le purtam culorile in timp ce depasim limitele in fiecare cursa,” a spus Nerea Marti. „Sprijinind F1 ACADEMY, el sustine toate femeile pilot, ajutandu-ne sa trecem peste multe bariere. Dincolo de ceea ce se petrece pe pista de curse, astept cu nerabdare activarile si evenimentele care ma vor ajuta sa ma dezvolt pe plan profesional cat si pe plan personal.”

“De cand ma stiu am fost un fan al sporturilor moto, iar evolutia lor este incitanta” a spus Tommy Hilfiger. “Lumea sporturilor moto evolueaza intr-un ritm incredibil iar F1 ACADEMY™ este in fruntea acestei miscari. Astept cu nerabdare sa colaborez  cu Susie Wolff, Managing Director, Nerea Marti, pilot lider si intreaga echipa F1 ACADEMY pe masura ce doboara barierele intr-un sport dominat de barbati.”

Colaborarea cu echipele de Formula 1 a inceput din anii ‘90, si mostenirea Tommy Hilfiger continua cu unul dintre cele 15 costume concepute pentru sezonul 2024. 

Nerea Martí a debutat intr-o masina si un costum de cursa, amandoua personalizate cu brand-ul Tommy Hilfiger,  in testele pre-sezon din Arabia Saudita in perioada 20-23 februarie. Uniforma personalului F1 Academy este, de asemenea, proiectata si furnizata de Tommy Hilfiger.

„Tommy Hilfiger este unul dintre cele mai cunoscute brand-uri de lifestyle la nivel mondial, astfel este o onoare sa ii avem alaturi in F1 ACADEMY ca Partener Oficial,” a spus Susie Wolff. „Tommy Hilfiger este implicat in totalitate in misiunea noastra de a imbunatati reprezentarea femeilor in sporturile moto, iar platforma lor globala va atrage oameni din afara lumii motorsportului si ne va ajuta sa ajungem la un public nou.” 

Initiativele anterioare Tommy Hilfiger includ crearea de colectii cu legenda sportului Lewis Hamilton si gazduirea de spectacole de moda inspirate de pista de curse. 

Brand-ul dezvolta aceasta mostenire, in calitate de partener la mult-asteptatul film Apple “Formula 1”, cu Brad Pitt alaturi Damson Idris, ambasador al  colectiei masculine Tommy Hilfiger.

Filmul, care e deja in plin lucru, e regizat de Joseph Kosinski. Alaturi de Brad Pitt si Damson Idris, in film mai joaca Javier Bardem, Kerry Condon si Tobias Menzies. 

Pitt are rolul unui fost pilot care se intoarce in sportul de curse cu echipa sa fictiva APXGP, iar Idris il va interpreta pe colegul sau de echipa.

Mai multe despre aceasta productie puteti afla mai jos.

Citește în continuare