Skip to content

Tinerii pasionati de actorie, productie video, animatie, precum si cei care produc continut in social media se pot inscrie la Scoala  de Duminica de la UNATC. Cursurile incep in 17 martie

Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica „I.L. Caragiale” Bucuresti incepe o noua sesiune de cursuri deschise publicului larg, pe data de 17 martie 2024. Pot participa cursanti de orice varsta si orice nivel de pregatire, programul UNATC Alternativ – Scoala de Duminica oferind posibilitatea a studia specializari din domeniul teatrului si cinematografiei intr-un format de scurta durata.

UNATC Alternativ este centrat pe cursuri intensive, eficiente din punct de vedere al timpului si cu un continut bogat de cunoastere aplicata. Conceptul este dedicat omului modern care doreste sa-si dezvolte noi abilitati creative, fara a fi student permanent si poate fi foarte util celor care produc continut video pentru companii sau pentru propriile canale social media, precum si celor care vor sa se familiarizeze cu domeniul in vederea aplicarii fie la Universitatea de actorie mai tarziu, fie la o agentie de casting pentru reclame sau productii independente.

Sunt organizate cursuri pentru discipline ca actorie (unde varsta minima este de 8 ani) , coregrafie (varsta minima 15 ani), tehnici de comunicare, fotografie, introducere in animatie, scenariu de film, montaj, productie video. Lista completa a cursurilor o gasiti aici https://unatc.ro/devunatc/scoala-de-duminica/cursuri/.

Cursurile sunt organizate in mai multe sedinte desfasurate in fiecare duminica. Programarea sedintelor va fi stabilita de catre profesor impreuna cu participantii. La finalul cursului fiecare participant va obtine o diploma de participare eliberata de UNATC.

Inscrierea se va face prin e-mail, formularele de inscriere fiind disponibile pe site-ul universitatii, in dretptul fiecarui curs. Ele vor trebui trimise  pe adresa [email protected]

Citește în continuare