Skip to content

Jamie Dornan va juca rol dublu intr-un serial politist pe care-l vom vedea pe Netflix. Mackenzie Davis ii va fi partenera, filmarile incep in cateva saptamani.

Jamie Dornan va avea un rol dublu intr-un nou serial noir politist la Netflix, intitulat „The Undertow”, a anuntat Variety.

Dornan va juca in serial in rolul fratilor gemeni Adam si Lee. Alaturi de Dornan, din distributie mai fac parte Mackenzie Davis („Station Eleven”, „Blade Runner 2049”), Iain De Caestecker („The Winter King”, „Agents of S.H.I.E.L.D.”) si Gary Lewis („Vigil”, „Gang of New York”).

Descrierea oficiala a serialului suna astfel: ” Sufocata intr-o casnicie fara iubire cu Adam (Dornan), viata lui Nicola (Davis) ia o intorsatura dramatica atunci cand Lee (Dornan), fratele geaman identic al lui Adam, de mult timp instrainat de acesta, se intoarce in viata ei, iar trecutul lor romantic incalcit ameninta sa distruga prezentul. O decizie de o fractiune de secunda si un accident teribil o determina pe Nicola sa isi protejeze copiii, iar pe parcursul unei saptamani, Lee si Nicola sunt fortati sa se intalneasca, luptand sa mentina o retea de secrete si minciuni. Desi nu pot ignora sentimentele pe care le au unul pentru celalalt, amandoi stiu ca traiesc cu timpul imprumutat.”

„The Undertow” se bazeaza pe serialul de televiziune „Twin” al Nordisk Film Production AS, creat de Kristoffer Metcalfe.

Serialul va intra in productie la sfarsitul acestui an in  Scotia.

Dornan a jucat cel mai recent in serialul thriller „The Tourist”, al doilea sezon al acestui serial debutand in ianuarie.De asemenea, a jucat in urma cu cativa ani in serialul BBC „The Fall”, pentru care a fost nominalizat la premiul BAFTA TV pentru cel mai bun actor principal. El este insa cunoscut la nivel global pentru pentru rolul din franciza „Fifty Shades”, precum si pentru rolurile recente din lungmetraje precum „A Haunting in Venice”, „Barb and Star Go to Vista Del Mar”, „Heart of Stone” si „A Private War”.

Dornan, poate unul dintre cei mai talentati actori britanici ai momentului, a primit o nominalizare la Globul de Aur pentru cel mai bun actor in rol secundar intr-un film pentru rolul sau din filmul „Belfast”, realizat de Kenneth Branagh in 2022.

Citește în continuare