Skip to content

Beauty news: parfumuri de primavara, masti de fata active noaptea, sampon plump up

Toate previziunile meteo arata ca ne indreptam spre primavara cu aroma de vara. E momentul deci sa ne pregatim si spiritul si look-ul cu un nou boost de energie.

Ca fapt divers, in materie de cosmetice care hranesc si dau vitalitate chipului e bine sa folositi un produs 21 de zile pentru a vedea efectele lui reale; in 21 de zile organismul isi schimba stratul superior al pielii, asa ca orice tratament cosmetic sau chiar orice suplimentare alimentara cu vitamine ar trebui sa dureze minimum 2 de zile pentru efecte cu adevarat vizibile.

Iata cateva dintre noutatile momentului.

Noua Masca de noapte Artistry Skin Nutrition de la Amway

Cea mai buna si mai eficienta forma de intretinere a pielii noastre este data de tratamentele care se activeaza peste noapte, cand dormim.

In timp ce dormim, porii se deschid sa evacueze toxinele si stresul, celulele nervoase se refac, iar celulele pielii se innoiesc de 3 ori mai rapid.  

Din pacate, stresul vietii moderne poate afecta cantitatea si calitatea somnului de care are nevoie organismul pentru a-si reveni, iar obiceiurile nesanatoase pot avea un impact negativ asupra pielii, care are un rol foarte important, fiind prima linie de aparare a organismului
impotriva agresiunilor mediului. 

ARTISTRY, brand-ul premium de skincare si make-up distribuit exclusiv de Amway, prezinta Masca de noapte Artistry Skin Nutrition, un produs nou care face rutina de noapte mai eficienta cu un adaos de hidratare: pielea va arata mai neteda si sanatoasa dimineata.

E o crema masca de fata care ofera pielii un plus de hidratare – de pana la opt ore – cu o textura matasoasa si un parfum placut, care combina uleiuri esentiale de lavanda si bergamota cultivate la ferme partenere certificate NutriCert.

Givenchy Irresistible Rose Velvet

Creat pentru iubitorii de trandafiri, Irresistible Rose Velvet de la Givenchy combina patru tipuri de extracte de trandafiri in aceasta potiune seducatoare, dar foarte purtabila. Catifelat si pudrat, se deschide cu un miros de coacaze negre suculente pentru a complimenta notele de trandafiri, cu note dominante de paciuli laptos si lemn de santal fraged. Fiecare sticla contine 2% material reciclat, ambalajul fiind alcatuit din fibre din padurile certificate si gestionate sustenabil de Forest Stewardship Council (FSC).

Paco Rabanne Fame

Fame surprinde spiritul irezistibil al femeii pariziene Rabanne si aduce un omagiu unei noi ere a feminitatii. Este jucaus, senzual, puternic si avangardist. Acest parfum floral-fructat este un amestec armonios de mango luxuriant si bergamota, iasomie delicata si tamaie cremoasa, in timp ce notele de baza sunt alcatuite din santal si vanilie – ceva ce poti purta zi si noapte, pentru orice ocazie.

Viktor&Rolf Flowerbomb

Daca iubiti parfumurile florale, acesta este intr-adevar o „bomba florala”. Flowerbomb este un amestec delicios de note florale dulci, feminine si sofisticate. E genul de parfm cu carae veti intoarce capete si veti fi absolut irezistibila pentru cei din jur. Acest parfum are note senzuale de iasomie Sumbac, frezie, kaltai, trandafir, paciuli si vanilie. Fascinant si puternic – dar in cel mai feminin mod.

Casa de moda germana MCM a creat aceasta apa de parfum aromata-fructata, plina de caracter si indrazneala pentru femeia puternica. Se deschide cu coacaza neagra suculenta si mar roz, urmate indeaproape de piperul roz proaspat. Tuberoza si iasomia adauga note florale cremoase si tineresti. Lemnul de cedru, tonka si muschiul se imbina in notele de inima pentru a crea un parfum semnatura ultramodern.

Marc Jacobs Perfect Intense

O oda inaltatoare a individualitatii, Perfect Intense de la Marc Jacobs exploreaza o noua fateta a iubirii de sine, incurajand orice femeie sa se imbratiseze fix asa cu este. Este un parfum de lunga durata cu o baza de chihlimbar si iasomie cremoasa inflorita noaptea, eliberand o dulceata de miere care se armonizeaza frumos cu narcisa. Migdalele prajite de pamant le confera notelor florale o senzatie texturata, comestibila, luminoasa, in timp ce piperul roz adauga profunzime.

Valentino- Born in Roma Donna Green Stravaganza

Noul parfum Valentino – Born in Roma – e un rasfat proaspat ca o plimbare pe strazile capitalei Italiei.

E un parfum de vara care celebreaza si incurajeaza versatilitatea si curajul de a iesi din tipare si care  celebreaza personalitatea extravaganta.

Acest parfum floral feminin ambrat-lemnos a fost creat din fuziunea unui acord senzual de ceai Lapsang Souchong si a unui absolut opulent de iasomie.

Redescoperiti gradinile fastuoase ale Romei si simtiti energia cuplului Born in Roma care te vor purta intr-o calatorie care te va face sa iesi in evidenta. Cuplul Green Stravaganza emana un spirit indraznet, abundent, pasional si neimblanzit.

Universul olfactiv Born in Roma Donna Green Stravaganza se rezuma astfel: un parfum floral, ambrat si lemnos, cu note de varf: acord de ceai, lapsang, souchong; note de mijloc: iasomie; note de baza: extract de vanilie

Flaconul Born in Roma Green Stravaganza aduce un omagiu emblematicului Rockstud de la Valentino, cu un design piramidal avangardist inspirat de arhitectura romana, semnatura distinctiva a lui Valentino. Modernitatea sticlei este pusa in valoare de contrastul dintre pielea neagra si verdele vibrant. La Valentino, verdele este indraznet si excesiv, pasional si extravagant.

Kevin Murphy Plumping Wash

E un trend important al produselor “plump up” in categoria beauty: avem crème de fata care umplu ridurile, rujuri care dau volum buzelor dar si sampoane Plumping wash.

Daca aveti par fin, lipsit de volum, acesta este samponul perfect pentru dvs. Are in spate o formula moderna, care „imbraca” firul de par facandu-l mai sticlos, mai gros si mai plin de vitalitate. Confera volum de la radacina si pe toata lungimea, asa ca va va transforma parul. In plus, miroase foarte rafinat, iar parfumul se pastreaza in par pana la urmatoarea spalare.

Citește în continuare