Skip to content

Din 27 martie puteti vedea pe Disney +, filmul „Poor Things” („Sarmane creaturi”). Emma Stone a castigat un Oscar pentru rolul din acest film

Din 27 martie puteti vedea pe Disney +, filmul „Poor Things” („Sarmane creaturi”) filmul care a castigat 4 premii Oscar® (Cea mai buna actrita in rol principal, Cel mai bun design de productie, Cel mai bun design vestimentar, Cel mai bun machiaj si coafura) si 5 premii BAFTA (Cea mai buna actrita in rol principal, Cel mai bun design de productie, Cel mai bun design vestimentar, Cel mai bun machiaj si coafura, Cele mai bune efecte vizuale).

Filmul este regizat de Yorgos Lanthimos si prezinta povestea incredibila si evolutia fantastica a Bellei Baxter (in interpretarea Emmei Stone), o tanara readusa la viata de catre stralucitul si excentricul om de stiinta Dr. Godwin Baxter (Willem Dafoe). Sub protectia lui Baxter, Bella este entuziasmata sa invete. Dornica sa exploreze zona mondena care ii lipseste, Bella fuge cu Duncan Wedderburn (Mark Ruffalo), un avocat viclean si desfranat, intr-o aventura fulgeratoare pe toate continentele. Eliberata de prejudecatile vremurilor sale, Bella devine ferma in scopul ei de a lupta pentru egalitate si eliberare.

Bazat pe cartea lui Alasdair Gray, scenariul a fost scris de Tony McNamara, aceasta fiind cea de-a doua colaborare dintre Lanthimos si McNamara („The Favourite”). Filmul a fost produs de Ed Guiney, Andrew Lowe, Yorgos Lanthimos si Emma Stone.

Emma Stone si Yorgos Lanthimos sunt o echipa castigatoare si vor continua sa lucreze impreuna si in aceasta vara pentru un nou film.

Emma Stone va juca in Save the Green Planet!, remake-ul lui Lanthimos al comediei sud-coreene din 2003. Potrivit Variety, cineastul grec, in varsta de 50 de ani, ar trebui sa inceapa filmarile in aceasta vara in Marea Britanie si New York. Stone, in varsta de 35 de ani, ar urma sa joace cel mai probabil un rol secundar.

Povestea filmului se invarte in jurul unui tanar dezamagit care captureaza si tortureaza un om de afaceri despre care crede ca face parte dintr-o invazie extraterestra.

Citește în continuare