Skip to content

Outfit de vara by H&M

Imi place sa numesc si sa traiesc zilele de vineri dupa principiul \’casual friday\’ – muncim mai lejer, ne imbracam mai funky, ne dam liber la \’junk food\’ si visam la weekend-ul ce va sa vie.

Urmand conceptul de \’casual friday\’, va aduc un articol lejer, doua recomandari de tinute complete de la H&M – una pentru fete si una pentru baieti.
Perfecte pentru orice zi din saptamana, nu numai de weekend, tinutele verii voastre vor fi alcatuite din piese vestimentare lejere, in culori neutre cu accente de culoare fie intr-o piesa vestimentara, fie in accesorii.

Fete

Fusta maxi in pliuri – dupa cum v-am scris in articolul dedicat fustelor maxi, acestea sunt hit-ul verii 2011. Platformele cu talpa din lemn sunt, de asemenea, de neratat in aceasta vara – confortabile si versatile, ele pot fi purtate la absolut orice piesa vestimentara: fuste, jeansi lungi sau scurti. Ochelarii de soare oversized si aer retro, plus un top usor transparent pentru un aer de vacanta permanenta. O piesa cheie si amuzanta a verii tale ar trebui sa fie: geanta-punga din… plastic, colorata bineinteles.

Baieti

Stim ca stilul baietilor este mai greu de influentat si schimbat decat stilul unei fete, insa incercam sa sugeram, nu sa impunem 🙂
Ce parere aveti de… putina culoare! Incercati astfel: mentineti outfit-ul in nuante neutre ( gri, bej, negru, bluemarin, alb ) si puneti accent cu o piesa vestimentara colorata. 
Si inca ceva: purtati cu incredere genti! Numai ganditi-va cum v-ar incapea acolo toate gadget-urile plus portofelul, care sta atat de inestetic in buzunarul de la spate al jeansilor. 
 

Cum arata outfit-ul vostru in aceasta \’casual friday\’? 

 

Citește în continuare