Skip to content

New Kids On The Block – Remix (I Like The) (single nou)

New Kids On The Block aka NKOTB au lansat Remix (I Like The), primul single de pe albumul 10. Celebrul boyband care s-a bucurat de un enorm succes in prima parte a anilor \’90 va lansa noul album pe 2 aprilie 2013.

 
Remix (I like the) e piesa cu care New Kids On The Block spera sa isi cucereasca fanii, fani pe care The Block, albumul cu care au revenit in 2008 dupa o pauza de 14 ani, nu i-a prea convins. Piesa a fost lansata la sfarsitul saptamanii in emisiunea radio a lui Ryan Seacrest de la KIIS FM, iar de luni va fi disponibila si pe iTunes.
 
Piesa nu suna rau, se vede o maturizare a stilului, desi sound-ul e unul pe care fanii sunt convins ca il vor recunoaste. Asa cum se intampla deobicei cand e vorba de piese NKOTB, fiecare membru are partea lui, cu un plus pentru Donnie Wahlberg. 
 

 
Remix (I like the) e o piesa cu un tempo si de ce nu, mesaj potrivit pentru orice party, asa cum ne-au si obisnuit Donnie Wahlberg, Jordan Knight, Jonathan Knight, Joey McIntyre si Danny Wood in perioada lor de glorie.
 
New Kids On the Block vor lansa in aprilie albumul 10, iar pe 31 mai vor pleca intr-un turneu care ii duce prin 28 de orase din Statele Unite. Ii vor avea alaturi de 98 Degrees si Boyz II Men
 
Apropo de turnee impreuna si colaborari, va mai amintiti de NKOTB si BSB – Don\’t Turn Out the Lights?
 
Cum vi se pare noul single New Kids On The Block Remix (I like the)
 

Citește în continuare