Skip to content

Miley Cyrus plange pe scena (video)

Miley Cyrus a urcat pe scena iHeart Radio Music Festival si a cantat cel mai nou hit al sau, Wrecking Ball. Cantareata a dus piesa pana la capat intr-un suvoi de lacrimi si cu vocea tremurand.

In lumina anuntatei despartiri de actorul Liam Hemsworth lacrimile lui Miley pot parea foarte sincere, mai ales ca piesa Wrecking Ball poate fi chiar o descriere a relatiei celor doi. E posibil ca Miley sa planga de fericire pentru ca acest single a ajuns pe prima pozitie in Billboard, fiind ajutat si de un videoclip pe masura de provocator.

Haideti sa o urmarim mai jos, ea a mai cantat si primul single de pe viitorul sau album, We Can\’t Stop, dar si un cover dupa Melanie Saftka – Look at What They\’ve Done to My Song.

Miley si-a adus o intreaga suita de personaje care sa o insoteasca pe scena, de la un curcubeu la pitici dansatori, ciuperci, flori care danseaza si un microfon imbracat intr-o banana. Nici tinuta ei nu a fost cea mai cuminte, dar deja Miley si-a obisnuit fanii cat si criticii ca apare in cele mai dubioase vestimentatii. Multi ar spune ca incearca sa o copieze pe Rihanna, care la randul ei a bufnit in lacrimi in timpul unui concert, sau pe Lil Kim in ceea ce priveste vestimentatia pe cat de trashy pe atat de discutata.

Miley Cyrus va starni o multime de comentarii si de data aceasta, dupa ce ultima oara cand a urcat pe scena si-a atras oprobiul intregii planete, fiind considerata vulgara la MTV VMA. Daca a exagerat sau nu, nici nu mai conteaza, a reusit sa faca pe toata lumea sa discute despre ea si sa aiba opinii cu privire la showul ei alaturi de Robin Thicke, vedetele impartindu-se intre cele care o sustin si cele care o condamna. In plus, ea are acum parte de sustinerea lui Britney Spears, printesa pop fiind de acord sa faca un featuring ce va aparea pe albumul Bangerz.

Ce ziceti de lacrimile lui Miley? Sunt pe bune?

Citește în continuare