Skip to content

Smiley si Alina Eremia – LIVE la radio

Smiley si Alina Eremia si-au adus noile singleuri concurente pentru hitul verii 2015 la PRO FM in sesiuni live speciale! Cine va castiga intrecerea showurilor live?

 

Smiley a lansat de curand noul single Oarecare, piesa ce se aude deja in playlistul ProFM. Iar luni dimineata a cantat-o LIVE in studio, la Andrei Gheorghe si Greeg. Iar astazi a fost randul Alinei Eremia sa prezinte Played you asa ca va propunem sa ii ascultati pe amandoi mai jos si sa ne spuneti care a reusit mai bine.

Artistul HaHaHa Production a marturisit ca piesa a pornit dintr-un alt proiect al cantaretului si a fost compusa exact inainte de a plecat in Statele Unite. Pentru ca a primit foarte multe reactii pozitive si toata lumea i-au cerut lansarea ei, cantaretul s-a conformat. Iar succesul a urmat inevitabil.

Smiley – Oarecare | ProFM LIVE Session

Cantaretul a povestit si cum a fost experienta din Statele Unite dar si ca s-ar bucura foarte mult sa o intalneasca pe Simona Halep, cea care a marturisit ca este o fana a pieselor sale.

Alina Eremia – Played You | ProFM LIVE Session

Acestea sunt numai doua din single-urile noi lansate saptamana trecuta. Daca vrei sa auzi celelalte potentiale hituri, intra AICI si da PLAY!

Citește în continuare