Skip to content

Interviu cu Anda Adam

anda.jpg

V-am promis ca va aducem si pe cineva select…..asa ca here it goes! Ce ne-a povestit Anda despre muzica ei, planurile ei si un posibil pictorial….

1. Lansezi un nou album compus tot de Moga. Ai colabora vreodata cu un compozitor anonim, la inceput de drum?

Lucram impreuna la un album nou, asa este, e multa munca si sper sa il terminam asa cum am planificat, pana la finalul anului. Daca piesele pe care le-as primi ca si propuneri ar fi bune si le-as considera potrivite pentru mine, sigur nu as refuza sa lucrez cu respectivul compozitor, oricine ar fi el.

2. Cand vei lansa viitorul album? / Ce featuringuri vei avea pe el?

Deocamdata suntem in faza de productie si inregistrari, mi-e greu sa dau un termen exact pentru lansare. In curand. Cat despre featuring-uri, nu as vrea sa dezvalui acum surprizele albumului.

3. Cel mai recent clip a fost un clip facut din colaje. Ce te-a determinat sa faci un astfel de clip?

Am considerat ca e momentul ca publicul sa ma vada si altfel, sa vada ce se petrece in spatele scenei, intre concerte, la inregistrari in studio, etc. Si cred ca am reusit sa arat ceva nou oamenilor.

4. Esti deseori trecuta la rubrica vedetelor prost imbracate in revistele de mondenitati. Consideri ca au dreptate?

Stii bine ca aprecierile de acest gen sunt relative si depind foarte mult de gusturile redactorilor de la revista si de alti factori pe care nu vreau sa-i enumar aici. Atata timp cat publicul meu ma place asa cum ma imbrac, cred ca nu la mine este problema.

5. Ai un site extrem de frumos care nu a fost updatat. O sa-l updatezi pe viitor?

Multumesc pentru aprecieri. Odata lansarea noului album voi relansa si site-ul, asa cum e normal. In plus voi aduce si ceva nou, o sa vedeti la momentul respectiv.

6. Citesti ce se scrie despre tine pe net (pe forumuri, bloguri)?

De multe ori umblu cu laptop-ul dupa mine in concerte si atunci cand am timp navighez pe net si citesc ceea ce se scrie, de ce nu as face-o? E important pentru mine sa aflu parerea oamenilor, iar internetul este un mediul important pentru informare.

7. Multe artiste din romania au devenit imaginea unor marci de succes. Ti-a fost facuta vreo propunere in acest sens?

Da, am primit propuneri, chiar recent si cum niciodata nu ma arunc cu capul inainte, mai trebuie sa evaluez situatia.

8. Ai declarat ca vrei sa renunti la afecerea cu salonul, in favoarea unei sali de dans… Ce ai sa ne spui de acest proiect?

Am renuntat deja la afacerea cu salonul pentru ca vreau sa ma dedic in exclusivitate carierei muzicale, care este pe primul loc pentru mine. In plus, datorita programului foarte aglomerat din ultima vreme, nu aveam timp suficient sa ma ocup de afacere asa cum mi-as fi dorit. Ideea cu sala de dans mi se pare foarte potrivita pentru ca e in stransa legatura cu ceea ce fac eu zi de zi.

9.Cu ce artist international ai vrea sa faci un featuring?

Hmmm… Greu de zis pentru ca sunt prea multi pe gustul meu, dar cred ca Timbaland ar fi pe primul loc in top.

10. Ai mai accepta o oferta din partea unei reviste de barbati pentru a realiza un nou pictorial?

Depinde care este revista si ce fel de pictorial.

Pentru toti cei care dorec mai multe informatii intrati pe forumul fanclubului ei: www.andaadam.myforum.ro
Doresc de asemenea sa-i multumesc lui Catalin Alionte pentru ajutor. :*

ATENTIE: Toate drepturile rezervate Monden.info: utilizarile neautorizate ale acestui material prin copiere, prezentare publica, transmitere radio / TV / Internet sunt interzise prin legea dreptului de autor. Orice persoana interesata sa mediatizeze acest material este rugata sa contacteze echipa Monden.info la monden.info [at] gmail.com .

Citește în continuare