Skip to content

Asculta doua piese noi de pe soundtrack-ul Empire!

Mai e putin pana cand va incepe un nou sezon al foarte apreciatului Empire, iar noi putem asculta doua piese care se vor regasi pe coloana sonora a serialului. 

 

Prima piesa e o colaborare intre actorul Jussie Smollett si Mr. International, Pitbull, No Doubt About It fiind o productie semnata de Ne-Yo. Cea de-a doua piesa e un featuring cu Bryshere Y. Gray, cel care in serial interpreteaza rolul frateului sau, Hakeem Lyon.

Ambele trackuri se vor regasi pe albumul Empire: Original Soundtrack from Season 2 Volume 1, ce va aparea in cursul acestui an, mai mult ca sigur dupa ce va trece jumatate din cel de-al doilea sezon al serialului in care Taraji P. Heson si Terrence Howard joaca rolurile princepale. Empire e un serial care inca nu a ajuns la noi si nu e foarte cunoscut, insa in SUA a reusit sa urce in topurile preferintelor si audientelor cu fiecare episod. Mai mult, au avut o multime de invitati notabili, iar sezonul al doilea nu face exceptie, asa ca ii vom vedea in Empire pe Alicia Keys, Kelly Rowland, Ludacris, Chris Rock sau Marisa Tomei. Coloana sonora a primului sezon Empire a reusit sa ajunga pe primul loc in Billboard 200, ceva la care nimeni nu se astepta si care i-a dat peste cap planurile Madonnei.

Va plac piesele? Voi va uitati la Empire?

 

Citește în continuare