Skip to content

Ariana Grande – Dangerous Woman (piesa noua)

Ariana Grande lanseaza o noua piesa in asteptarea viitorului ei album de studio. Dangerous Woman e single-ul care da titlul discului ce initial a purtat numele Moonlight.

Cantareata a ales sa schimbe numele albumului si odata cu acesta l-a schimbat si pe Scooter Braun din pozitia de manager, motivul fiind, se pare, succesu moderat al precedentului single, Focus.

Pe langa aceasta lansare, cantareata a anuntat pe Twitter ca albumul este deja disponibil pentru precomanda, va contine 15 piese si va aparea oficial pe 20 mai. Primul single promovat a fost Focus, care a ajuns pana pe locul 7 in Hot 100 si care include vocea lui Jamie Foxx, chiar daca actorul nu apare creditat.

In 2014, cantareata si-a lansat cel de-al doilea material de studio, My Everything, ia anul trecut Ariana Grande nu a facut altceva decat sa promoveze acest album care a dat hituri precum Problem, Love Me Harder sau One Last Time. Dupa aparitia Focus la finalul anului trecut, Ariana Grande a colaborat si cu Nathan Sykes la Over and Over Again, piesa care va fi inclusa pe albumul de debut al britanicului.

 Va place noua piesa Ariana Grande?

Citește în continuare