Skip to content

Iata care e noua distributie din TWIN PEAKS

A fost facut publica lista cu cei 217 actori care apar in noul serial Twin Peaks.  Printre actori se afla si doi muzicieni respectabili!

 

Putini cred ca sunt aceia care nu-si amintesc de atmosfera intunecata, de personajele bizare si de intamplarile misterioase din serialul-cult al anilor \’90, TWIN PEAKS, regizat de David Lynch.

Ei bine, agentul Cooper se intoarce in 2017, la 26 de ani dupa ce a fost vazut pentru prima data, pe micile ecrane. De regie se ocupa tot David Lynch care creaza noua serie impreuna cu vechiul sau coleg, Mark Frost. 

Printe cele 217 nume, regasim actori care isi fac revenirea precum Kyle MacLachlan (Agent Dale Cooper), Sheryl Lee (L. Palmer), Laura Dern, Sherilyn Fenn, Ray Wise, Balthazar Getty, Jeremy Davies, David Koechner, Mädchen Amick.

Lor li se alatura noi venitii Amanda Seyfried, David Duchovny, Ashley Judd,  Michael Cera, Naomi Watts, Tim Roth, Jim Belushi, Richard Chamberlain, Jennifer Jason Leigh dar si Eddie Vedder, vocalul trupei  Pearl Jam sau Trent Reznor, de la Nine Inch Nails.

Sa (re)vedem teaserul:

Twin Peaks va avea premiera candva in 2017. Ai vazut serialul original? Esti curios sa vezi continuarea?

Citește în continuare