Skip to content

Scarlett Johansson, invizibila, in noul teaser Ghost in the Shell

Teaserul de azi are doar cateva secunde, 14 mai exact, dar este foarte eficient si impecabil din punct de vedere vizual. So, PLAY:

 

Nu stiu voi, dar noi d-abia asteptam s-o vedem pe Scarlett Johansson in rolul THE MAJOR in adaptarea live-action a popularei serii manga GHOST IN THE SHELL!

Este vorba de o celebra animatie cyberpunk japoneza, “must-see” pentru orice iubitor de Science- Fiction. Daca sunteti cat de cat familiarizati cu animatiile japoneze atunci nu-i un secret ca Ghost on the Shell, celebra animatie “cult” in regia lui Mamoru Oshii, a avut o influenta spectaculoasa asupra multor filme SF de la Hollywood, printre care si Matrix. Versiunea americana este regizata de Rupert Sanders (Snow White and the Huntsman).
Povestea e complexa si complicata dar poate fi sintetizata pe scurt drept: aventurile unui grup de agenti speciali ce actioneaza sub acoperire. Unitatea face parte din Comisia National pentru Securitate Public a Japoniei si este specializata in investigarea infractiunilor legate de tehnologia informatiei.

iata si teaserul intitulat TOKYO:

In distributie mai apar actorii Pilou AsbækMichael Pitt, Juliette Binoche, Kaori Momoi, Rila Fukushima, Chin Han, Danusia Samal, Lasarus Ratuere, Yutaka Izumihara si Tuwanda Manyimo.

Ghost in the Shell va avea premiera la anul, in luna martie. Ati vazut seria japoneza? Credeti ca filmul se va ridica la nivelul ei?

Citește în continuare