Skip to content

WONDER WOMAN se dezlantuie intr-un nou trailer

 Warner Bros a lansat cel de-al treilea trailer ce o are ca protagonista pe amazoana cu superputeri coborata din universul DC.

Aproape ca putem spune despre WONDER WOMAN ca este un film feminist! Avem o femeie puternica si frumoasa, care da de pamant, la propriu, cu barbatii iar de regie se ocupa tot o femeie –  Patty Jenkins (Monster), prima femeie-regizor care se ocupa de un blockbuster Warner Bros si DC Comics.

In costumul lui Wonder Woman intra actrita Gal Gadot (Fast and Furious) iar actiunea filmului are loc inainte de evenimentele din Batman v Superman: Dawn of Justice. Ii este alaturi Chris Pine, in rolul lui Steve Trevor, un ofiter al serviciilor secrete, care are o relatie cu supereroina. Totul a inceput cand acesta s-a prabusit peste locuinta razboinicei din Paradise Island iar printesa l-a salvat, apoi l-a urmat inapoi in America, sub un alter-ego.

In filmul ce ii este dedicat, Diana/Wonder Woman traieste in zilele noastre si incearca s-o opreasca pe Circe, care manipuleaza oameni de stat de nivel inalt inca din Primul Razboi Mondial cu ajutorul lui Ares.

Noul trailer are deja 2.890.000 de vizualizari:

WONDER WOMAN va avea premiera pe 2 iulie. Esti nerabdator s-o intalnesti?

Citește în continuare