Skip to content

Randi – Puteri asupra mea (videoclip nou)

Noul single Randi poate fi privit ca o declaratie de dragoste a unui barbat ce ii recunoaste iubitei influenta pe care o are asupra lui, astfel incat el se pierde in nebunia ei – Puteri asupra mea.

Puteri asupra mea este compusa de Randi in studiourile Famous Production, iar videoclipul este regizat de SAN. Atmosfera clipului este una senzuala si urmareste jocul amoros dintre protagonisti.

Puteri asupra mea’ vorbeste despre atractia profunda, instinctuala, pe care o exercita femeia asupra barbatului si care depaseste vointa si puterea lui de a se opune! Astfel ca barbatul depune armele si se lasa cuprins de atractia magnetica a femeii.

Pe Randi l-am ascultat in ultima vreme cu piesa Ochii aia verzi, care a ajuns pana pe locul al doilea in topul difuzarilor de la noi. De-a lungul timpului a mai venit cu Spune tu,  Dansam, Prietena ta, un featuring cu Uddi si Nadir si  Pana vara viitoare, alaturi de Jo.

Cum vi se pare noul lui single?

 

Citește în continuare

Jamie Foxx in Sleepless / Noapte alba

95 de minute de adrenalina pura, un scenariu captivant, distributie aleasa “manusa” si o „priza” bine dozata de umor. Iata ce promite cinefililor filmul de actiune “Sleepless” / “Noapte alba”,…

Citeste mai mult