Skip to content

A aparut primul trailer Game of Thrones, sezonul 5!

  • envelope icon

Dupa cateva saptamani in care fanii Game of Thrones au primit doar teasere de cateva secunde, care sa le incite imaginatia, a venit in final si trailerul oficial.

Calitatea materialului video e proasta, fiind filmat in cinematrograf, insa in foarte scurt timp va aparea si versiunea oficiala, mai ales ca mai sunt doar doua luni pana cand sezonul cu numarul cinci al povestii scrise de George R.R. Martin va incepe.

Din trailer nu lipsesc niciunul dintre personajele principale ale povestii, de la Cersei care inca ii poarta o ura extrema fratelui ei, pana la Daenerys care pare a fi o varianta foarte buna ca ocupant al Iron Throne, in viziunea lui Varys, sau Littlefinger care o convinge pe Sansa sa isi razbune familia.

 

Game of Thrones ramane pentru inca un an cel mai piratat serial din lume, iar povestea medivala a generat inca de la primul sezon un fan base urias. Povestea scrisa de George R.R. Martin inca nu a fost incheiata, insa serialul se bucura de succes poate si pentru ca scenariul e scris chiar de omul care a gandit intregul univers. Cu numeroaselor morti de personaje mai mult sau mai putin iubite de public si mai mult sau mai putin surprinzatoare, Game of Thrones a reusit sa stranga 19 nominalizari la Premiile Grammy din 2014.

Asteptati noul sezon? Cine credeti ca va mai muri?

 

  • envelope icon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *