Skip to content

A doua editie B.U.G. Mafia “Romanie, Fa Galagie!” la Arenele Romane

Dupa succesul din 2017, festivalul urban B.U.G. Magia, “Romania, Fa Galagie!” revine cu o a doua editie sambata, 8 iunie 2019, de la orele 16:00.

Evenimentul va avea loc la Arenele Romane si ii include, pe langa B.U.G. Magia, si pe El Nino, Killa Fonic, Nane, Nosfe, Chimie, Bad and Boujee.

Pentru Tata Vlad, Uzzi si Caddillac, cei trei membri B.U.G. Mafia, acesta este mai mult decat un concert, reprezentand de fapt o provocare continua:

Cu prima editie de Romanie, Fa Galagie!” ne-am dorit sa punem in scena cel mai spectaculos show de muzica rap din Romania, o productie la care am visat inca de cand am format trupa. I-am spus atunci #AlaGrav si a fost o provocare a noastra pentru noi insine. Credem ca ce s-a intamplat acolo, alaturi de #CeiMaiTariFani, a depasit toate asteptarile. Pana si pe ale noastre, si chiar suntem greu de multumit. Dar, ca orice oameni normali, am vrut mai mult, am vrut sa ducem evenimentul la urmatorul nivel. Asa am luat decizia de a continua Romanie, fa galagie sub forma unui festival. Ne dorim ca cei care vor fi acolo, alaturi de noi, atat fanii cat si artistii, sa aiba parte de o experienta deosebita de cea a unui concert obisnuit, incepand de la productia pe care o pregatim, pana la ce se intampla in afara scenei si la programul evenimentului – inca de la prima editie am vrut sa invitam nume despre care credem ca au ceva de spus in muzica urbana din Romania. Si vom proceda la fel in viitor. 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.
 
 

Citește în continuare