Skip to content

A fost anuntat lineup-ul Sensation White Romania!

Cel mai cunoscut eveniment dance din Europa vine pe 21 aprilie 2012 in Romania. Fanii muzicii electronice nu vor rata acest eveniment si asteapta cu sufletul la gura sa afle artistii care vor performa in Pavilionul Central Romexpo.

Suspansul ia sfarsit astazi pentru ca tocmai am aflat numele care vor mixa in cadrul Sensation Romania – Ocean of white. Lineup Sensation Ocean Of White – Bucuresti 2012:

  • Mr. White
  • Eric Prydz
  • Fedde le Grand
  • Pete Tong
  • Hardwell
  • Greeg si Onuc

Hardwell, la Sensation Danemarca 2011

Conceptul era previzibil. Sensation nu mai inseamna de ani buni de zile muzica trance si emotie. Acum accentul cade pe muzica progressive si energie. Sunt bucuros ca il vom vedea la Bucuresti pe Eric Prydz, acest geniu care in ultimii trei ani a devastat muzica electronica. Seturile sale sunt… epice (asa cum se numeste conceptul sau de show pe care il promoveaza in toata lumea). Spectacolele lui sunt o calatorie aparte in propriul sound.

Asculta aici Eric Prydz – Niton! Stie cand sa fie comercial, stie cand sa fie underground. Este foarte activ si abia astept sa il vad la Sensation Romania.

Fedde Le Grand si Hardwell sunt si ei doua figuri marcante ai muzicii dance actuale mondiale, cu hit-uri si remixuri extraordinare. Vezi Fedde Le Grand – So Much Love si Hardwell – Spaceman – le vom auzi la Bucuresti. O supriza pentru mine in lineup este Pete Tong, starul de la BBC Radio 1. Essential Mix, cunoscuta emisiune de la BBC Radio 1, ii apartine.

Fedde Le Grand, la Sensation NYE Germany 2011

Pe langa cei patru A-listeri amintit, vor mai urca la pupitru Mr. White si Greec & Onuc, acestia urmand a fi responsabili cu setarea tempo-ului pentru cea mai asteptata petrecere a anului. Lineup-ul mi se pare foarte consistent, avem ce vedea la Bucuresti.

Voi ce parere aveti?

Citește în continuare