Skip to content

A million ways to die in the west – comedia anului?

  • envelope icon

Dupa ce ni l-a prezentat pe TED, cel mai obscen ursulet de plus din istoria cinematografiei, Seth Mac Farlane, creatorul seriei Family Guy, vine cu o noua comedie care se anunta la fel de picanta.

 

In comedia A million ways to die in the West, Seth MacFarlane e autor total –  regizor, producator, coscenarist si protagonist! El este Albert, un crescator de oi extrem de las care, dupa ce nu are curaj sa ia parte la o incaierare cu pistoale, iubita il paraseste pentru un alt barbat. Doar ca frumusetea face minuni, asa ca atunci cand in oras isi face aparitia o misterioasa femeie senzuala, Albert incepe sa-si recapete curajul si cei doi incep sa fie atrasi unul de celalalt. Dar idila lor e tulburata de sotul focoasei frumuseti, un tip certat cu legea, care vine sa caute razbunare. Cam cat de curajos mai este acum Albert?

Avem si-un trailer, evident redband:

Seth MacFarlane nu e singura vedeta! Alaturi de el mai apar o multime de actori valorosi precum Charlize Theron, Liam Neeson, Amanda Seyfried, Giovanni Ribisi, Sarah Silverman si Neil Patrick Harris.
Echipa din spatele camerelor de filmat e, in mare parte, aceeasi care a creat imensul succes al lui MacFarlane, TED, inclusiv Scott Stuber, de la Bluegrass Films si Jason Clark, ca producatori, precum si Wellesley Wild si Alec Sulkin, coscenaristi.
Alte comedii mortale care vor avea premiera anul acesta gasiti aici

  • envelope icon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *