Skip to content

„A vision of MERCURY” in Hard Rock Cafe din Bucuresti!

A vision of Mercury concertul-spectacol dedicat lui Freddie Mercury ajunge in premiera in Romania la Hard Rock Cafe din Bucuresti, vineri, pe 26 octombrie 2012. Protagonistul Joseph Lee Jackson este considerat unul din cei mai buni artisti tribut Freddie Mercury ai ultimilor ani. 
Dupa succesul inregistrat de remarcabilul show „A Vision of ELVIS”, seria spectacolelor tribut continua cu o reprezentatie de acelasi calibru: „A Vision of MERCURY” va avea loc vineri, 26 octombrie in Hard Rock Cafe.
 
Protagonistul showului, Joseph Lee Jackson, a cantat in sali de spectacole ce au gazduit showuri de inalta tinuta in Marea Britanie si in restul Europei, dar a urcat pe scena si in fata a zeci de mii de spectatori, showul de pe Millennium Stadium din Cardiff fiind unul de referinta. 
 
A Vision of Mercury a fost cap de afis in programul festivalului de anul nou, din Dubai, ce a fost urmarit de milioane de oameni, prin intermediul transmisiei efectuate de MTV Asia.  
 
Iar recent, Joseph Lee a performat şi in cadrul ceremoniei de dezvelire a primului monument ce onoreaza memoria lui Freddie Mercury, in Marea Britanie. Ceremonia s-a derulat in prezenta familiei lui Freddie Mercury si a chitaristului Brian May
 
Cu privire la prestatia lui Joseph, mama lui Freddie declara: “Freddie a fost originalul, iar el si Queen erau cei mai buni. Dar acum, in acest secol, Joseph este cel mai apropiat lucru.” 
 
Cu peste un deceniu de experienta, Joseph Lee Jackson, protagonistul showului, este cotat drept unul din cei mai autentici artisti tribut Freddie Mercury din lume. El aduce in fata publicului un show dinamic, din care razbate carisma inconfundabila a unuia dintre cei  mai spectaculosi solisti din istoria rockului. 

Pentru A Vision Of Mercury se pun in vanzare doua categorii de bilete:
 
Categoria VIP – 90 lei (intalnire si poza cu artistul, afisul evenimentului cu autograf, loc la masa)
Categoria I – 60 lei – loc la masa
 
Rezervarea mesei se face prin telefon, direct la Hard Rock Cafe, pentru fiecare cumparator de bilet.
 
Biletele pentru show-ul A Vision of Freddie Mercury sunt disponibile in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si in Hard Rock Cafe. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro., www.blt.ro,  www.bilet.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro
 
Pentru mai multe informatii vizitati: www.kompasevents.ro
A Vision of Mercury spectacolul-tribut al carui protagonist va fi Joseph Lee Jackson are loc asadar pe 26 octombrie 2012
 
Cand ai fost ultima data la un concert tribut? Iti amintesti de un show care ti s-a parut foarte reusit?

Citește în continuare