Skip to content

Above & Beyond prezinta Trance Around The World 400

Above & Beyond au anuntat de curand evenimentul care va celebra cele 400 de editii ale show-ului Trance Around The World. Acesta va avea loc la Beirut, in Liban, pe 26 noiembrie 2011.

Trance Around The World este numele show-ului britanicilor de la Above & Beyond ce se difuzeaza in fiecare vineri incepand cu ora 21:00, pe canalul Trance al Digitally Imported.

Fiecare emisiune are 2 ore, include cele mai noi productii trance, respectiv un guest mix special de la unul dintre cei mai hot produceri din muzica electronica Fiecare editie a TATW ajunge la urechile a milioane de fani care au ocazia sa voteze piesa favorita pentru fiecare show in parte, urmand ca track-ul cu cele mai multe voturi sa fie redifuzat.

Pana atunci sa ne amintim de nebunia care a fost anul trecut la Los Angeles, la Trance Around The World 350. Vedeti video mai jos!

In 2009, cei de la Above & Beyond au sarbatorit editia cu numarul 300 printr-o emisiune speciala alcatuita pe baza voturilor ascultatorilor care au avut ocazia sa aleaga cele mai bune piese all time din cadrul TATW. In 2010 au trecut la nivelul urmator si au organizat cu ocazia editiei 350 un party in celebrul Palladium din Los Angeles in cadrul caruia au mixat alaturi de Boom Jinx, Jaytech, Cosmic Gate si Super8 & Tab.

Trance Around The World 400 inseamna o ocazie speciala pentru fanii dance din Orientul Mijlocului. Orasul Beirut din Liban gazduieste pe 26 noiembrie 2011 petrecerea oficiala TATW 400 cu aparitii speciale ale lui Gareth Emery, Kyau & Albert, Mat Zo si Jaytech. Noi, cei de acasa, vom putea sa ascultam live tot ce se intampla acolo.

Va reamintesc faptul ca trio-ul Above & Beyond vine dupa lansarea celui de-al treilea videoclip de pe albumul Group Therapy, intitulat You Got To Go. Ei sunt numarul 5 in Top 100 DJ Mag 2010.

Pe mine Trance Around The World ma leaga de muzica trance. A fost prima emisiune de profil pe care o ascultam saptamanal atunci cand nu stiam cu ce se mananca trance-ul.

Obisnuiti sa ascultati TATW? Ce alte show-uri ascultati in mod frecvent?

Citește în continuare