Skip to content

Above & Beyond, turneu fantastic in Australia (video report)

Above & Beyond au avut in luna septembrie un turneu in Australia prin care si-au promovat albumul Group Therapy. Avem imagini extraordinare de la gig-urile pe care trio-ul britanic le-a sustinut in Tara cangurilor.

Perth, Sydney, Adelaide, Brisbane si Melbourne au fost orasele cuprinse in Australia Group Therapy Tour. Alaturi de Jono, Paavo si Tony au calatorit si Jaytech si Mat Zo, mezinii label-ului Anjunabeats care au asigurat warmup-ul pentru fiecare dintre cele 5 evenimente de neuitat pentru fanii muzicii trance din Australia.

Jos puteti urmari materialul video postat recent pe canalul oficial de YouTube al celor de la Above and Beyond.

Ce imi place la seria TV Above & Beyond este maniera in care cei trei componenti ai proiectului povestesc ce simt cand, in timp ce mixeaza, zeci de mii de oameni ii aclameaza la scena deschisa. Tony de la Above & Beyond spune ca Atunci cand te uiti si le vezi expresiile (nr. cele ale spectatorilor) este absolut fantastic. Cred ca show-ul este despre toti cei din sala, nu doar despre noi, cei care sustinem show-ul. Ma mai uit catre colegii mei din cand in cand, insa in timpul unui gig privesc in mare parte publicul si acesta este lucrul pe care mereu mi-l amintesc.

In video putem vedea clipe extraordinare precum aprecieri sincere la adresa muzicii trance din partea fanilor, o faza amuzanta in care baietii de la Above and Beyond aduc o tipa din public pe scena pentru a da play, dar si momentele in care o arena intreaga canta Sun and Moon.

Urmarind aceste imagini nu pot sa spun decat ca astept cu nerabdare Trance Around The World 400. Va mai amintiti de prestatia lor, a celor de la Above & Beyond, la The Mission Dance Weekend? Credeti ca in Australia atmosfera a fost diferita?

Citește în continuare