Skip to content

Ackym & Adrian Sina feat. Sandra N – Sa ma saruti (videoclip nou)

Dupa ce la inceputul lunii martie lansau piesa Sa ma saruti, Ackym, Adrian Sina si Sandra N vin acum cu videoclipul pentru aceasta. Daca la inceput pare ca doar asistam la o petrecere in lumea buna, pe masura ce actiunea se desfasoara avem parte de o poveste luata din Ocean’s Eleven.

 

 

Productia videoclipului a durat cateva saptamani, echipa lucrand la cele mai mici detalii ca totul sa arate perfect. A fost o super provocare acest videoclip care te introduce intr-o atmosfera de petrecere luxurianta gen “Marele Gatsby” sau “James Bond” cu femei frumoase si barbati pusi la ace. Pentru a crea o atmosfera grandioasa am avut pe set in jur de 150 de figuranti si multe sticle de sampanie Martini. Sa ma Saruti este o super piesa care beneficiaza de un videoclip pe masura! declara Adrian.

Akcent a lansat de curand o piesa cu Amira, Gold, si un videoclip filmat in Orient, pe care il puteti vedea aici. Nu e prima piesa de pe anul acesta, pentru ca l-am mai ascultat si cu Isabel, iar anul trecut a venit cu un super featuring cu Lora la Lasa-ma asa.

Cum vi se pare videoclipul?

Citește în continuare