Skip to content

Activ se relanseaza la Romanian Music Awards 2013!

Trupa ACTIV revine in premiera la Romanian Music Awards 2013! Daca anul trecut am vazut 3 Sud-Est, L.A. sau N&D, anul acesta vom auzi din nou hiturile cantate de Oana!

Am pregatit o piesa speciala pentru Romanian Music Awards, la care am lucrat foarte mult in studio cu baietii de la HaHaHa Production. Vom avea un moment-surpriza, despre care nu vreau sa dau prea multe detalii, dar fiti pe faza, sa nu-l ratati! Deocamdata, va pot da, insa, un indiciu: ne ghidam dupa motto-ul Dance is back.”, a marturisit cu zambetul pe buze Avi, membrul trupei Activ.

Oana, Avi si Rudi au infiintat trupa Activ in 1999 si au cucerit topurile cu hit-urile “Sunete”, “Superstar”, “Zile cu tine”, “Reasons”, “Lucruri simple” sau “Under my skin”.

Punctul culminant al evenimentului ramane decernarea premiilor pentru fiecare dintre cele 14 categorii. Cel mai votat artist pleaca acasa cu un trofeu mult dorit. Anul acesta, Puya, gazda editiei din 2011 de la Brasov si cel care a primit premiul pentru Best Hip Hop in 2009 de la Ja Rule, este nominalizat la Best Male si Best Hip Hop.

Toti artistii pot fi votati pe rma.1music.ro, unde cele 14 categorii isi asteapta castigatorul! Vezi AICI nominalizarile!

Anul acesta, RMA va avea loc pe 14 septembrie la Brasov, in Piata Sfatului, iar Music Channel va transmite LIVE incepand cu ora 19.00. Vezi AICI care sunt primii artisti confirmati sa urce pe scena!

LIKE it?

Citește în continuare