Skip to content

Activitatea Teatrului unteatru se muta in mediul online, in luna martie

Iubitorii unteatru din intreaga tara vor putea urmari spectacolele din luna aceasta de pe orice dispozitiv, prin intermediul transmisiunilor live.

Reprezentatiile programate in urmatoarea perioada nu vor fi suspendate, iar spectatorii care si-au cumparat deja bilete se vor bucura de o vizionare online a acestora.

Unteatru nu se afla in administrarea Primariei, dar respecta decizia pe care aceasta a luat-o

In urma deciziilor oficiale comunicate de Primarul General luni, pe 9 martie, valabile pe teritoriul Municipiului Bucuresti, echipa unteatru a decis sa regandeasca activitatea din luna martie. Desi nu se numara printre institutiile culturale administrate de Primaria Generala a Capitalei, unteatru respecta decizia oficialilor si recomandarile Comitetului National de Urgenta si are incredere ca masurile impuse de conducerea administratiei locale se bazeaza pe informatii reale si nu sunt in masura sa puna la indoiala pericolul identificat de organele abilitate.
 

Considera ca este o datorie de a proteja spectatorii si doresc sa sustia in continuare artistii independenti. unteatru se sustine din si prin vanzarea de bilete, motiv pentru care este necesar sa gaseasca solutii pentru a putea continua
 

Misiunea unteatru este aceea de a oferi artistilor din lumea teatrului un spatiu de creatie liber, dar si de a imbogati oferta culturala. Publicul va avea sansa de a urmari zilnic productii de calitate, pentru ca teatrul independent isi va continua activitatea, fara a pune in pericol siguranta spectatorilor. Acestia vor putea cumpara in continuare bilete la evenimentele lor, in baza carora vor beneficia de acces la transmisiunea live a spectacolului dorit.
 

unteatru recomanda tuturor spectatorilor care si-au achizitionat deja bilete la reprezentatiile din luna aceasta sa urmareasca evolutia proiectului pe site-ul unteatru si pe pagina de Facebook pentru mai multe informatii de ordin tehnic

Dintre spectacolele programate care pot fi vazute: “Lemons, Lemons, Lemons, Lemons” (13.03, ora 19.00), “Ultima banda a lui Krapp” (13.03, Sala Mica, ora 19.30), “Sunset Limited” (14.03, Sala Gloria si 23.03 la unteatru, ora 19.00), “Nopatea bufonilor” (avanpremiera, 16.03, ora 20.00 si 21.03, ora 17.00), “Un tramvai numit Dorinta” (16.03, ora 19.00), “Pelicanul” (19 martie, ora 19.00), “Cataclisma” (20.03, ora 19.00), “Micul print” (Sala Gloria, 21 martie, ora 19.00), “In The Forest Dark and Deep” (21 si 22 martie, ora 20.30),  “Frumoasa calatorie a ursilor panda povestita de un saxofonist care avea o iubita la Frankfurt” (22.03, ora 18.00), “Cinci ore cu Mario” (24.03, ora 19.30, Sala Mica) “Eine Kleine Nachtmusik” (25.03, ora 19.00), “Bad Talks” (26.03, ora 20.00) sau “Clara si timpul liber” – unteatru de copii (29.03, ora 11, Sala Mica).

Teatrul unteatru a fost inaugurat pe 25 iulie 2010. S-a nascut din entuziasmul regizorilor Andrei si Andreea Grosu. Nu i-au dat un nume, au singularizat si au obtinut UNTEATRU.

unteatru este un proiect cultural independent rezultat din dorinta infiintarii unui spatiu dedicat activitatilor artistice. Aparitia unui teatru independent inseamna 10 % din reteaua de teatre bucurestene. Trasatura care confera unicitate proiectului este obiectivul exclusiv cultural de la care nu se abate, acela de a se supune conceptului de teatru comercial. Este un teatru gazda care isi doreste vizibilitatea si promovarea tanarului artist pentru care patrunderea intr-un sistem este foarte dificila.
 

Biletele care asigura acces la transmisiunile live sunt disponibile pe www.mySTAGE.ro.

Detaliile tehnice vor fi publicate pe pagina de Facebook unteatru.

Citește în continuare